Dolar $
34
%0.27 0.09
Euro €
37.85
%0 0
Sterlin £
44.63
%0.06 0.03
Çeyrek Altın
4484.76
%0.54 23.89
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 23 Ağustos 2024 11:15

LG OYUN MONİTÖRLERİ AVRUPA'DA SERGİLENECEK

LG Electronics (LG), Avrupa oyun etkinlikleri Gamescom 2024'te sergilediği UltraGear oyun monitörlerini League of Legends EMEA Şampiyonası'nda da (LEC 2024) kullanıcılarla buluşturacak.

LG oyun monitörleri Avrupa'da sergilenecek

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 21 Ağustos'ta Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen ve 25 Ağustos'a kadar devam edecek video oyunu fuarı Gamescom 2024'te tüketicilerle buluşmaya devam ederken LG UltraGear, 31 Ağustos-1 Eylül arasında dagerçekleştirilecek olan LEC 2024'te de Münih'te sergilenecek.

Gamescom'da LG UltraGear standını ziyaret edenler, OLED oyun monitörlerinin sunduğu sürükleyiciliği deneyimleme fırsatına sahip oluyor. 45, 39, 34, 32 ve 27 inç ekran boyutlarında sunulan LG UltraGear OLED oyun monitörleri, son teknoloji Micro Lens Array Plus (MLA+) teknolojisine sahip olmanın yanı sıra, VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikalı ve 1300 nitlik zirve parlaklığı bulunuyor. 32 inçlik LG UltraGear OLED oyun monitörü (model 32GS95UE), VESA sertifikalı çift modlu ekranı olup kullanıcıların 4K UHD 240Hz ve FHD 480Hz arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyor.

LG UltraGear oyun monitörleri aynı zamanda LEC 2024 yaz sezonunun resmi oyun monitörü seçildi. 31 Ağustos-1 Eylül arasında gerçekleştirilecek turnuvanın Almanya'nın Münih kentindeki final turlarında, üst sıralarda yer alan takımlar LG UltraGear oyun monitörlerini kullanarak zafer için oynayacak.

LEC 2024 finalleri boyunca LG'nin UltraGear oyun monitörleri, League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games tarafından düzenlenen pop-up'ta sergilenecek. Münih şehir merkezindeki Odeonsplatz'ta yer alan pop-up, ziyaretçilere Riot Games'in yeni oyunlarından bazılarını LG'nin premium oyun ekranlarında oynama şansı verecek. Bunlar arasında 240 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms Griden Griye tepki süresiyle akıcı, hızlı tepki veren bir oyun deneyimi sunan 27 inç LG UltraGear OLED oyun monitörü (model 27GS95QE) yer alıyor.

- LG Gaming Weeks

LG Gaming Weeks, ağustosun üçüncü haftasından itibaren Avrupa çapındaki oyuncuların LG internet sitesine yönelmesini sağlarken UltraGear ürünlerinde özel indirimlerin yanı sıra özel fırsatlar ve hediyeler sunuyor. Etkinlik programları ve katılımcı ülkeler de dahil olmak üzere LG Oyun Haftaları hakkında daha fazla bilgi almak isteyen oyuncular LG internet sitesi ziyaret edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Başkan Yardımcısı ve İş Çözümleri Şirketi BT İş Birimi Başkanı YS Lee, Gamescom 2024 ve LEC 2024'ün yanı sıra LG Gaming Weeks'in büyük ölçekli çevrimdışı etkinliklerindeki özel karşılaşmalar aracılığıyla Avrupa'nın oyun topluluğuyla bağlantı kurmayı sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Lee, "LG UltraGear markası, hem çevrim içi hem de çevrim dışı etkinlikler aracılığıyla, etkileyici OLED oyun monitörlerini büyük oyun endüstrisi etkinliklerinde sergileyerek ve önde gelen e-spor turnuvalarını piyasadaki en iyi 'Gear' ile destekleyerek profilini yükseltmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

LG, ayrıca, Avrupa ülkesindeki müşterilere LG UltraGear oyun monitörlerinde özel indirim ve hediye kazanma şansı sunan bir tanıtım etkinliği olan LG Gaming Weeks'e de ev sahipliği yapacak.