Dolar $
32.92
%-0.07 -0.02
Euro €
35.19
%-0.33 -0.11
Sterlin £
41.73
%-0.32 -0.13
Çeyrek Altın
4010.18
%-0.39 -15.33
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Perakende Pazartesi 17 Haziran 2024 15:48

LEVENT ÇAPAN: DİJİTALLEŞME VE E-TİCARET YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEK

Tepe Home'un yurt içi yatırımları hakkında konuşan Levent Çapan "Dijitalleşme ve e-ticaret yatırımlarımıza devam ederek mobilya sektöründeki öncü şirketlerden biri olmaya devam edeceğiz." dedi.

Levent Çapan: Dijitalleşme ve e-ticaret yatırımlarımıza devam edecek

Tepe Home’un Türkiye genelindeki yatırımlarını artırmaya ve perakende ağını büyütmeye devam ettiklerini açıklayan Levent Çapan, “2024 yılının ilk yarısında Bodrum Yalıkavak ve Ankara Eskişehir Yolu mağazalarımızı açtık. Gaziantep bayimiz ise 1 Haziran tarihi itibarı ile hizmet vermeye başladı. Çok yakında Ankara’daki 8. Mağazamız, Göksu Park’ta hizmet verecek. Yeni mağazalarımızla, müşterilerimize daha yakın olmayı ve geniş ürün yelpazemizi daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. Fabrikalarda üretim kapasitesini ve verimliliği artırmak için makine parkurunda yenilemeler yaptıklarını belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “Yurt içinde konut, ofis, otel, eğitim kurumları gibi projelerde çözüm ortaklığı çalışmalarımıza da devam ediyoruz.” dedi.

Hizmet kalitesini artıran yatırımlar

Tepe Home’un dijitalleşme süreçleri ve online satış kanallarından da bahseden Levent Çapan, “Online satış kanalımız 2018'den günümüze, çarpıcı ve etkileyici bir büyüme ivmesi sürdürüyor. Dijitalleşme süreçlerimiz de aynı hızla ilerliyor. E-ticaret alanında büyüme hızımızı artırmak için; ürün gamını geliştirme, büyütme ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik yatırımlar yapıyoruz. Ürün çeşitliliğimiz ve web sitemizde müşterilerimize sunduğumuz alışveriş deneyimini kolaylaştıran ek faydalarla, hizmet kalitemizi her geçen gün daha ileriye taşıyoruz. Artırılmış gerçeklik ve mimari danışmanlıkla online hizmetleri bir üst seviyeye taşıyoruz.” açıklamasında bulundu. 

“Sektördeki en iyi online alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz.”

Gelecekte ise teknolojik gelişmeler ve değişen tüketici alışkanlıkları ile e-ticaretin daha da yaygınlaşacağına inandıklarını belirten Levent Çapan, “Özellikle artırılmış gerçeklik, yapay zekâ destekli kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimleri gibi yenilikler, online alışverişi daha cazip hale getirecektir. Bu gelişmelerin, müşteri memnuniyetini artırarak sektöre yeni bir boyut kazandıracağına inanıyoruz. Bu doğrultuda, Tepe Home olarak dijitalleşme ve e-ticaret yatırımlarımıza devam ederek müşterilerimize sektördeki en iyi online alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR