SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 06 Kasım 2022 02:16

LENOVO, IDEAPAD GAMİNG 3 İLE EŞSİZ BİR OYUN DENEYİMİ YAŞATIYOR

Teknoloji devi Lenovo, yenilikçi ürünlerle herkes için daha akıllı teknolojiler sunarken, Gaming ailesi yüksek performanslı ürünleriyle gücünü artırmaya devam ediyor.

Lenovo, IdeaPad Gaming 3 ile eşsiz bir oyun deneyimi yaşatıyor

Lenovo IdeaPad Gaming 3, oyun ve e-spor deneyimini iki farklı işlemci seçeneğiyle; yeni nesil Intel®Core™ 12. Nesil işlemci ya da AMD Ryzen 6000 serisi mobil işlemci ile güçlendirilerek zirveye taşıyor. NVIDIA® GeForce grafik kartı ile ekranda eşsiz bir dünya yaratan IdeaPad Gaming 3, üstün teknolojiyle yeniden tasarlanan hızlı ve sessiz Quad Vent soğutma sistemiyle de hiç düşmeyen güçlü bir performans ortaya koyuyor.

Okul ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor

Lenovo IdeaPad Gaming 3, güçlü bir oyun deneyimi sağlamakla kalmıyor, üstün performansıyla okula dönüşte öğrencilerin okulla ilgili ihtiyaçlarını da eksiksiz karşılıyor. Dijitale doğan yeni nesil öğrencilerle birlikte ilk yıllardan başlayarak eğitim hayatının her aşamasında eğitmenlerin, öğretmenlerin, çocukların ve gençlerin teknoloji ve bilgisayara ihtiyaçları artmaya devam ederken, Legion ve IdeaPad Gaming oyun bilgisayarları öğrencileri derslerinde de oyun keyiflerinde de yalnız bırakmıyor. Yeni nesil öğrencilerin eğitim ve okul ihtiyaçları düşünülerek tercih edilecek bilgisayarlarda donanım özellikleri ve performansın belirli bir seviyenin üstüne olması gerekirken, Lenovo Gaming ailesi öğrencilerin ders çalışırken ya da ödevlerinde ihtiyaçları olan performansı üstün bir seviyeye taşıyor.