Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 20 Temmuz 2024 20:00

LAZZARİNİ: İNGİLTERE UNRWA'NIN ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

New York, 19 Temmuz (Hibya) - Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İngiltere'nin UNRWA'a yeniden finansman desteğinde bulunacağını açıkladı.

Lazzarini: İngiltere UNRWA'nın ortağı olmaya devam ediyor

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İngiltere'nin UNRWA'a yeniden finansman desteğinde bulunacağını belirterek bu güven için teşekkürlerini sundu.

Finansmanın yeniden başlamasının UNRWA ekiplerinin bölge genelinde, özellikle Gazze'de yürüttüğü hayat kurtarıcı ve insan gelişimine yönelik çalışmaların bir kanıtı olduğunu vurgulayan Lazzarini, şu ifadeleri kullandı:

"İngiltere, UNRWA'nın ortağı olmaya devam ediyor. Bu açıklama, UNRWA'nın sert ve benzeri görülmemiş saldırılara maruz kaldığı kritik bir zamanda geldi. Bugün Londra'da, UNRWA'nın bağışçılar ve ev sahibi ülkelerin desteğiyle Colonna raporunun tavsiyelerini uygulamaya tamamen kararlı olduğunu yineledim. Bu, derin şekilde kutuplaşmış bir ortamda tarafsızlık ilkesini daha da güçlendirecektir."

ABONE OL