Dolar $
34.05
%0.07 0.02
Euro €
38
%-0.17 -0.06
Sterlin £
45.1
%-0.15 -0.07
Çeyrek Altın
4510.01
%-0.6 -26.87
SON DAKİKA
iş bankası web
iş bankası mobil
Denizcilik Çarşamba 28 Ağustos 2024 02:46

KUMPORT, PORTCHAİN CONNECT AĞINA KATILDI

Evyapport'tan sonra Kumport da nakliye hatları ile rıhtım hizalama sürecini basitleştirmek için Portchain Connect ağına katıldı.

Kumport, Portchain Connect ağına katıldı

Yeni yatırımıyla nakliye hatlarıyla rıhtım hizalama sürecini basitleştirmek amacıyla alınan bu karar sayesinde güvenli veri paylaşımı yoluyla yanaşma kalitesi ve hızını artırmayı planlayan Kumport, böylece gerçek zamanlı program ve hareket sayısı güncellemelerini doğrudan taşıyıcı sistemlerden alabilecek ve gemi programını terminal yanaşma planıyla uyumlu hale getirmek için hızlı bir şekilde yanıt vermelerine ve karşı önerilerde bulunabilecek. 

VERİ ALIŞVERİŞİ

Kumport Planlama Müdür Yardımcısı İlyas Gürsoy gelişmeyi, “Portchain Connect’in bir parçası olmak, yanaşma planlama, veri alışverişini otomatikleştirme ve işbirliğini geliştirme yaklaşımımızı değiştirdi” şeklinde değerlendi. 

Portchain Kurucu Ortağı ve CCO’su Thor Thorup ise şunları söyledi, “Kumport’un, Portchain Connect’e alındığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimiz, liman operasyonlarının temel yönlerinde operasyonel verimliliği artırmayı ve denizcilik sektörünün dijitalleşmesi için olumlu bir yol belirlemeyi amaçlıyor” dedi.