Dolar $
32.44
%-0.21 -0.06
Euro €
34.82
%-0.5 -0.17
Sterlin £
40.73
%-0.36 -0.14
Çeyrek Altın
3936.9
%-0.05 -1.8
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SAĞLIK Cumartesi 24 Şubat 2024 22:56

KRONOBİYOLOJİ IŞIĞINDA BÜTÜNSEL SAĞLIK

Human Health Care, 2022'de kurulan bir gıda takviyesi firması olarak, Kronobiyoloji bilimiyle uyumlu bütünsel sağlık ürünleriyle dikkat çekiyor.

Kronobiyoloji ışığında bütünsel sağlık

Şirket, biyoritimleri aktifleştiren ve bütünsel sağlığı destekleyen ürünleriyle, sağlıklı bir yaşamın önemini vurguluyor. Human Health Care'in 2022'den beri pazarda aktif olarak bulunan önemli ürünleri arasında H&H Magnezyum Complex ve H&H Stark Complex bulunuyor. Firmanın yenilikçi ürün gamı, yakın dönemde tanıtılacak H&H Cellpro ve H&H Stark Kids ile genişleyecek.

Vücuttaki 300’den fazla enzimatik olayı destekleyen magnezyum

Magnezyum, vücutta 300'den fazla enzimatik olayda katalizör görevi üstlenen eşsiz bir mineraldir. Human Health Care, magnezyum eksikliğinin vücut biyoritimini olumsuz etkilediği bilinciyle ürünlerini formülize ederek insanlara sağlıklı bir yaşam için önemli bir destek sunuyor.

H&H Stark Complex;

İçeriğindeki C vitamini, 1,3/1,6 Beta Glukan, Kuersetin, Resveratrol, Glutatyon, Zerdeçal Ekstresi, Çinko, Alfa Lipoik Asit, E vitamini, D3 vitamini ve Selenyum sayesinde vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun ihtiyaç duyduğu mikro besinleri aktif veya organik formda almanızı sağlayan en geniş spektrumlu multivitamin ve mineral desteği sunmaktadır.

Sağlıkta yenilik ve ihracat hedefleri

Human Health Care, sadece Türkiye'de değil, Avrupa, İngiltere, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler'de de aktif olarak sağlık alanında paydaşlarıyla görüşmelerini devam ettiriyor. Şirket, vitamin, mineral ve gıda takviyesi alanındaki çalışmalarını sürdürürken beşeri tıbbi ürünlerde de ilerlemeyi hedefliyor. Özellikle nadir hastalıkların yanı sıra ülkemizdeki karşılanmamış sağlık ihtiyaçlarına ilaç yönelik AR-GE çalışmalarına önem veriyor.

Stratejik iş birliği ve gelecek vizyonu

Human Health Care, 2023'te ARD Holding ile sağlık alanında iş birliğine adım atmıştır. Takviye edici gıda ve ilaç üretimi konusunda yapılan bu iş birliği, Human Health Care'in sektörde adını daha fazla duyurmasına katkı sağlayacak. Human Health Care ve ARD Holding, güçlü misyon ve vizyon ile kronobiyoloji - bütünsel sağlık konseptini birleştirerek sektörde öncü bir sağlık iyileştiricisi olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

ABONE OL