SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Perşembe 03 Ekim 2024 10:53

KRON TEKNOLOJİ'DEN ÜST DÜZEY ATAMA

Kron Teknoloji, Kuzey Amerika'dan Sorumlu Genel Müdürlüğüne Kevin Marvin'i atadığını duyurdu.

Kron Teknoloji'den üst düzey atama

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ABD merkezli olarak görev yapacak olan Marvin, şirketin bu önemli bölgede büyüme ve genişleme çalışmalarına öncülük edecek, siber güvenlik ve teknoloji alanındaki geniş deneyimiyle şirkete önemli katkılar sağlayacak.

Marvin, yeni görevinde Kron Teknoloji'nin Kuzey Amerika'daki operasyonlarının stratejik gelişiminden sorumlu olacak. Bu görevler arasında, yüksek performanslı bir satış organizasyonu kurmak, yeni iş ortaklıkları fırsatlarını belirlemek ve şirketin bölgedeki varlığını genişletmek için uzun vadeli büyüme stratejileri geliştirmek yer alıyor.

Marvin, Dell-EMC, Check Point Software Teknoloji ve Netwrix Corporation gibi önde gelen şirketlerde üstlendiği liderlik rollerinde edindiği Kuzey Amerika teknoloji dünyasına dair derin bilgi birikimini de beraberinde getiriyor.

Son 10 yılda Kron, kuruluşların en kritik varlıklarını korumasına yardımcı olan son teknoloji güvenlik çözümlerini geliştirmeye önemli yatırımlar yaptı. Marvin'in liderliğiyle birlikte Kron, kimlik ve veri güvenliği çözümleri alanında Kuzey Amerika pazarındaki varlığını daha da güçlendirecek ve küresel lider konumunu pekiştirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Mete Sansal da "Kevin'in uzmanlığı ve liderliği sayesinde Kuzey Amerika'daki hedeflerimize daha hızlı ulaşacağımıza inanıyoruz. Kendisi, bölgedeki varlığımızı güçlendirme ve stratejik büyüme sürecimize önemli katkılar sağlayacak." değerlendirmesini yaptı.

Marvin de Kron Teknoloji'nin, dünya çapında birçok kuruluş için güvenilir bir güvenlik ortağı olarak kendini kanıtlamış bir şirket olduğunu belirtti.

Marvin, Kron'un Kuzey Amerika'daki faaliyetlerini yönetmekten büyük heyecan duyduğunu kaydederek, "Yeni görevimde, takımlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte Kron'un yenilikçi güvenlik çözümlerini bu bölgede yaygınlaştırmak ve şirketlerin siber güvenlik zorluklarına çözüm üretmek için büyük bir hevesle çalışıyor olacağım." ifadelerini kullandı.