SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 07 Eylül 2024 11:09

KONAKLAMA YAPILARINDA YENİLİKÇİ ERİŞİM ÇÖZÜMLERİ

Yapı güvenliği, kullanıcıların emniyetli bir şekilde iç mekanda dolaşımına imkan sağlayan erişim gerekliliğidir. Kullanıcıların kesintisiz bir şekilde yapıya erişimi, odalara hijyenik ve emniyetli girişi, tüm çözümlerde görsel bütünlüğün sağlanması hiç şüphesiz memnuniyeti artırarak, beklentilerin üzerine çıkacaktır. Bu perspektif doğrultusunda giriş sistemleri, konaklama yapılarına dair ilk izlenimi ziyaretçiye aktaracaktır. Dolayısıyla sorunsuz deneyimin ilk adımının atıldığı giriş sistemleri müşteri memnuniyeti için esastır. Yapı ana girişinin kullanıcı dostu ve emniyetli olmasının yanı sıra iç mekan sirkülasyonu ve odalarda da kesintisiz akışın sağlanması; erişim yönetimini kolaylaştırır, marka sadakatini ve müşteri geri dönüş sayısını artırır. Bu doğrultuda dormakaba Türkiye, sizlere; pansiyonlar, tatil köyleri veya lüks otel zincirlerine kadar güvenlik, estetik ve işlevselliği bir araya getiren akıllı, kullanımı kolay çözümler sunar.

Konaklama Yapılarında Yenilikçi Erişim Çözümleri

dormakaba ITS 96 gizli kapı hidroliği, mühendislik harikasını estetik zarafetle buluşturarak kapı kapanma mekanizmasında devrim yaratıyor. Tamamen gizli tasarımı sayesinde, kapıların şıklığını ve tasarım bütünlüğünü bozmadan üstün performans sunuyor. Kullanıcı dostu ayarlama imkanları ile kapı kapanma hızı ve gücünü kolayca optimize edebilen ITS 96, yoğun kullanım alanlarında bile güvenilir ve sorunsuz bir çözüm sağlıyor. Bu yenilikçi kapı hidroliği, estetik ve fonksiyonelliği mükemmel bir dengeyle bir araya getirerek her türlü mimari projeye değer katıyor.

Saflok elektronik otel kilitleri ise genel tasarım çizgisi ve güvenlik standartları kapsamında çoklu seçenekleriyle her konaklama tipine uyum gösteriyor:

Saflok Quantum Pixel: Minimal görünen donanımı sayesinde, otel tasarımıyla görsel bütünlük sağlayan bir tasarıma sahiptir. Kilit, hem RFID hem de BLE teknolojisi ile donatılarak misafirlere temassız ve sorunsuz bir şekilde odalarına erişim sağlamasına olanak tanıyor. Kilidin erişim kontrolü uzaktan takip edilebilir.

Saflok Quantum RFID: Şık bir görünüme sahip ve üstün performans sağlayan ödüllü, benzersiz iki parçalı modüler tasarıma sahip bir üründür. RFID teknolojisi ile donatılan sistem, sahip olduğu BLE özelliğiyle akıllı telefonlarla giriş yapılmasına imkan sağlıyor. Merkezi yönetim yazılımıyla uyumlu çalışarak, erişim kontrolünün uzaktan takip edilmesine de yardımcı olur.

Saflok Quantum IV: İleri teknolojiyle donatılmış elektronik kilit çözümüdür. dormakaba üstün standartlarını bünyesinde barındıran ürün, ödüllü iki parçalı modüler sistemden oluşuyor. RFID teknolojisine sahip bu ürün, BLE özelliğiyle de akıllı telefonlarla giriş yapılarak temassız geçişe olanak tanıyor. Kilidin uzaktan erişim kontrolü, entegre çalıştığı merkezi yönetim yazılımıyla sağlanabilir.