Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 23 Haziran 2024 14:04

KOLEKSİYON HİKâYELERİ'NİN İLK YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİ

EMA Kolektif'in organize ettiği "Koleksiyon Hikâyeleri"nin ilk yemeği sanatçı Ebru Uygun x Nezih Barut eşlemesiyle gerçekleşti. Geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Koleksiyon Hikâyeleri'nin İlk Yemeği Gerçekleşti



Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının, önemli koleksiyonlardaki imza eserlerini deneyimlemek, sergilenecek eserlerden referansla koleksiyonların hikayelerini dinlemek ve davet özelinde hazırlanacak menülerini tatmak için Sinem Keskinel ve Zeynep Emeç tarafından kurulan EMA Kolektif’in organize ettiği, “Koleksiyon Hikâyeleri” serisinin ilk yemeği gerçekleşti. 


 


Pernod Ricard Türkiye ile Original by Nature katkılarıyla gerçekleştirilen Koleksiyon Hikâyeleri’nin ilk konuk sanatçısı Ebru Uygun oldu. Ebru Uygun’un eserlerinden ilhamla, Nezih Barut’un koleksiyonunu ve çağdaş sanat koleksiyonerliğini anlattığı gecede misafirler keyifli dakikalar geçirdi. 


 


Koleksiyon Hikâyeleri’nin ilk yemeğine aralarında Nezih Barut, Özlem-Saffet Ulusoy Alber Elvaşvili, Reyhan Alper’in de aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. 


 


EMA Kolektif organizasyonu, Pernod Ricard Türkiye ile Original by Nature’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “Koleksiyon Hikâyeleri” serisi farklı sanatçılar ve koleksiyonerler onuruna düzenlenecek yemeklerle devam etmeyi sürdürecek.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR