SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Pazar 28 Aralık 2025 02:27

KOCAELİ'DE VADE FARKSIZ TAKSİT AVANTAJI

Kocaeli İzmit'te inşa edilen Green Life projesinde yüzde 40 peşinat ve vade farksız taksitlerle konut sahibi olmak mümkün.

Kocaeli'de vade farksız taksit avantajı

Güçlenen İnşaat imzası taşıyan proje, 5.150 metrekarelik arsa üzerinde toplam 42 konut ve 1.500 metrekarelik yeşil alan sunuyor.

Projede bahçe dubleks, ara kat normal daire ve çatı dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Bahçe dubleks konutlarda özel bahçeler, site içi yeşil alanlar, çocuk oyun parkı, spor alanları ve otopark bulunuyor.

Fiyatlar A tipi 2+1 dairelerde 4 milyon 550 bin TL’den, B tipi 2+1 dairelerde 3 milyon 950 bin TL’den başlıyor. A tipi 3+1 daireler 5 milyon 550 bin TL’den, B tipi 3+1 daireler ise 5 milyon TL’den alıcı buluyor. Yüzde 40 peşinat ödeyenler, kalan tutarı vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor.

Projede konut teslimlerinin 2027 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. Yeşil alanlar, otopark, spor salonu ve kamera sistemi gibi ayrıcalıklar, konut sahiplerine konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor.