SON DAKİKA
Perakende Pazar 20 Ekim 2024 09:08

KLASİK VE MODERN SORBE DEFACTO KOLEKSİYONU

DeFacto, "Ulaşılabilir Moda" anlayışıyla, blazer ceketleriyle tanınan Sorbe ile üçüncü kez güçlerini birleştirerek özel bir koleksiyon sunuyor.

Klasik ve modern Sorbe DeFacto koleksiyonu

Sorbe X DeFacto Koleksiyonu, klasik ve modern tarzın yenilikçi tasarımlarla dengeli bir yorumunu ortaya koyuyor. Bu koleksiyon, tarzını özgürce sergileyen kadınlar için zarif ve farklı stilleri bir arada sunuyor.

Başak Barlas tarafından kurulan Sorbe markası, kadınların tutku ve azim dolu yaşamlarından ilham alarak tasarımlarını oluşturuyor. İki marka, özgün bir koleksiyon hazırlayarak modern şehirli bir silüet sunuyor. Koleksiyonda, her kadının gardırobunda yer alması gereken blazer ceketler, detaylı takım elbiseler ve sezonun vazgeçilmezi yelekler öne çıkıyor.

KUSURSUZ DENGE

Sorbe ve DeFacto, mevsim geçişlerinde tarzı gündüzden geceye taşımak isteyenleri hedefliyor. Koleksiyonda, kruvaze kesimle kazayağı ve balıksırtı desenleri dikkat çekiyor. Satenin zarif dokusu ve derinin iddialı duruşu, klasik şıklığı modern dokunuşlarla harmanlıyor. Takım elbiseler, jeanlerle zahmetsizce kombinlenerek gün boyu şıklık sunuyor.

Renk paletinde sonbahar ve kış mevsiminde sıcak bir his uyandıran bordo, derinlik temsilcisi lacivert, toprak tonlarını yansıtan kahve ve her renkle uyumlu gri öne çıkıyor. Koleksiyondaki dantel etek ve saten bluzda ise zamansız siyah rengi vurgulanıyor. Sorbe X DeFacto koleksiyonu, stil sahibi kadınları kontrast stillerin keşfine davet ediyor.


ABONE OL