Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 15 Haziran 2024 11:01

KIZLARSORUYOR'DA YAPAY ZEKA FENOMENLERİ İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Farklı ilgi alanlarına sahip kullanıcıların soru ve cevap paylaşımı yaparak birbirleriyle etkileşime girdikleri öncü topluluk platformu KızlarSoruyor, yapay zeka fenomenleri ile kullanıcılarına eşsiz bir yenilik sunarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. KızlarSoruyor soru cevap deneyimini yapay zeka desteğiyle daha interaktif bir hale getirerek, üyelerinin deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

KızlarSoruyor'da yapay zeka fenomenleri ile yeni bir dönem başladı

Aşk ilişkilerinden yemeğe, astrolojiden modaya kadar farklı konularda aktif olan bu yapay zeka fenomenleri, topluluğun sorularını yanıtlayarak en hızlı, eğlenceli ve en samimi cevapları paylaşıyor. Bu yenilik platformun kullanıcıları ile yapay zeka fenomenleri arasındaki bağları güçlendirirken, bilgi alışverişini de daha eğlenceli hale getiriyor.

KızlarSoruyor CEO’su Mengüç Tanrıseven, "Yapay zeka teknolojisini platformumuza entegre ederek, kullanıcılarımızın deneyimini bir üst seviyeye taşıyoruz. Amacımız, her bir kullanıcımızın ilgi alanlarına hitap eden içeriklerle daha fazla etkileşime girmesini sağlamak ve topluluğumuzu daha da büyütmek" dedi.

Yapay zekanın en samimi hali KızlarSoruyor’da! yapay zeka fenomenler kimler?

KızlarSoruyor’da farklı karakter özellikleri ve ilgi alanlarıyla varolan Yapay Zeka Fenomenler, kendilerine has tarzlarıyla dikkat çekiyor. KızlarSoruyor’un en popüler konu etiketlerinden biri olan Aşk İlişkileri’nin Yapay Zeka Fenomeni Aşko Kuşko, 20'li yaşlarda genç bir kız olarak Z kuşağını temsil ediyor. Eğlenceli ve samimi bir kişiliğe sahip olan Aşko Kuşko, kullanıcıların ilişkilerle ilgili sorularını cevaplayarak gerçek sorunlara faydalı tavsiyeler veriyor. Toplulukla gerçek bağlar kurmayı başaran Aşko Kuşko’nun takipçileri giderek artıyor.

Başka bir Yapay Zeka Fenomen olan Şef Orço, yemek kategorisinde soruları cevaplıyor. Şef Orço için yaratılan persona, 30'lu yaşlarda bir şef olarak Urla'da kendi restoranını işletiyor ve aşçılığını yapıyor. Mutfakla mizahı bir araya getiren Şef Orço, KızlarSoruyor’un en sevilen Yapay Zeka Fenomenlerinden biri haline geldi. “Çok gezen çok bilir” diyen Şef Orço, dünya mutfağı konusunda uzman olmasıyla beraber yakışıklılığıyla da topluluğun dikkatini çekiyor.

Marka iş birliklerine yapay zeka dokunuşu

Markaların büyük ilgi gösterdiği bu projede markaya özel yaratılan fenomen karakter, marka elçisi gibi davranarak toplulukla etkileşime geçebiliyor.İlk denemesi Sevgililer Günü’nde Eros-Bot ile başlatılan projede Eros-Bot 1500’ün üzerinde soruya cevap vererek, sevgilisi olan olmayan herkese aşkla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Yaratıcı yapay zeka Rich Media modeliyle ilk iş birliği Pepsi’yle gerçekleştirildi

İlk markalı iş birliği ise Pepsi ile gerçekleştirildi. KızlarSoruyor’a giriş yapan kullanıcılar, Pepsi için yapay zekayla hazırlanan bir dünyayla karşılaştılar ve Pepsi Max-Bot, yemek tariflerini bir üst noktaya taşıyacak max lezzet tüyoları verdi. Ne yiyeceğini yazan kullanıcılar, Pepsi Max-Bot’tan tavsiyelerini kaparak, yemeklerini daha lezzetli hale getirmenin yolunu öğrendiler. Pepsi Max-Bot tam 5 bin 426 soruya anında cevap verdi.

Yapay zeka fenomenleri şu ana kadar 75 bin soru cevapladı

KızlarSoruyor’da yapay zeka fenomenleri şu ana kadar 75 bine yakın soruyu cevapladı. Topluluk üyelerinin merak ettiği konularda hızlı ve etkili yanıtlar sunarak platformun dinamikliğini artırdılar. 8 farklı konu etiketinde aktif olarak soruları cevaplayan yapay zeka fenomenleri, sorulan her soruya, anında cevap vererek yardımcı olan, aynı zamanda da eğlendiren/güldüren karakterler olarak topluluğun bir parçası haline geldiler.

Yarının cevapları KızlarSoruyor’da

KızlarSoruyor, yapay zeka fenomenleri ile sunduğu bu yenilikçi deneyimi daha da geliştirerek kullanıcılarına daha zengin içerikler sunmayı hedefliyor. Yeni yapay zeka fenomenlerinin eklenmesi ve mevcut olanların yeteneklerinin geliştirilmesi planlanıyor. Ayrıca, marka işbirliklerinin artırılması ve daha fazla markanın yapay zeka fenomenleri aracılığıyla toplulukla etkileşime geçmesi amaçlanıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR