Dolar $
32.73
%-0.34 -0.11
Euro €
35.08
%-0.54 -0.19
Sterlin £
41.4
%-0.65 -0.27
Çeyrek Altın
4009.33
%0.18 7
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | KİTAPLAR ARASINDA Salı 25 Haziran 2024 20:47

KIZ ÇOCUKLARINA YAZILAN MEKTUPLAR OKURLARI BEKLİYOR

Gazeteci ve Yazar Ömür Sabuncuoğlu'nun kaleme aldığı, geliri 6 Şubat depreminde zarar gören çocuklarının eğitimi için kullanılacak olan dördüncü kitabı, 'Anneme ve Kızıma'nın lansmanı Raffles İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlendi.

Kız Çocuklarına Yazılan Mektuplar Okurları Bekliyor

Tüm geliri 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yıkıcı etkilerinin ardından ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken çocuklarının eğitimi için kullanılacak olan ‘Anneme ve Kızıma’ kitabının lansmanına Tûba Büyüküstün, Bade İşçil, Şevval Sam, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Özge Gürel, Dilan Deniz Çiçek, Evrim Alasya, Arzum Onan, Burçin Terzioğlu, Melis Sezen, Reyhan İpekel, Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, İdil Fırat, Gizem Karaca, Özge Özder, Doğukan Güngör, Reyhan İpekel ve Yasmin Gülman gibi ünlü isimler katıldı. 

 

Kız Çocuklarına Yazılan Mektuplar Okurları Bekliyor

 

Gazeteci ve Yazar Ömür Sabuncuoğlu, 'Onların Öyküsü', 'Bizim Öykümüz' ve 'Sizin Öykünüz'den sonra çalışmalarına son hızla devam ediyor. Sabuncuoğlu yeni projesinde tanınan isimler ile anneleri ve kızlarını duygusal bir çerçevede, mektuplarda buluşturdu. 

 

Anneme ve Kızıma kitabında; Bade İşçil, Derya - Zeynep Beşerler, Evrim Alasya, İdil Fırat, Melis Sezen, Meryem Uzerli, Murat Boz, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Özge Gürel, Özge Özder, Reyhan İpekel, Seda Bakan, Selen Keçeli, Serkan Altınorak ve Zuhal Olcay gibi isimlerin annelerine ve kızlarına, Tûba Büyüküstün’ün ise tüm kız çocuklarına yazdığı mektuplar okurlarını bekliyor.

 

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR