Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Denizcilik Cuma 28 Haziran 2024 15:10

KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ, İLK TOPLANTISINI İZMİR'DE YAPTI

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümeni, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında ilk toplantısını İzmir'de gerçekleştirdi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, ilk toplantısını İzmir'de yaptı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Haziran 2024 ayı Encümen toplantısı İzmir’de yapıldı. Birlik binasında yapılan toplantıya encümenler Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ve Birlik Genel Sekreteri Hurşit Akdemir katıldı.

Toplantıda birliğin daha verimli çalışabilmesi için atılabilecek adımlar, belediyelerin finansman sorunları ve çözüm için yapılacaklar, belediyelerde eğitimlerin arttırılması, belediyelerin gelir ve gider düzenlemelerini sağlayabilmeleri için atılacak adımlar hakkında görüşler alındı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ilk encümen toplantısının verimli geçtiğini, birliğin daha aktif, katılımcı ve belediyelere katkı sunabilecek hale gelmesi için adımların atılmaya başlandığını belirtti.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR