Dolar $
32.44
%-0.21 -0.07
Euro €
34.76
%-0.49 -0.17
Sterlin £
40.75
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
3935.05
%-0.09 -3.62
SON DAKİKA
Serpil Portakal | SAĞLIK Salı 13 Şubat 2024 15:10

KİOO RETREAT CENTER ŞUBAT AYI ETKİNLİK TAKVİMİ: SAĞLIKLI YAŞAMIN KAPILARINI ARALIYOR

Türkiye'de emsali olmayan bir inziva merkezi olan Kioo Retreat Center, sağlıklı yaşam ve zindelik arayışında olan herkesi şubat ayında düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle buluşturacak.

KİOO RETREAT CENTER ŞUBAT AYI ETKİNLİK TAKVİMİ: SAĞLIKLI YAŞAMIN KAPILARINI ARALIYOR

Yoganın kalbinin attığı yer olarak bilinen Kioo Retreat Center, şubat ayında düzenleyeceği etkinliklerle katılımcılara; beden, zihin ve ruh sağlığını iyileştirme ve güçlendirme deneyimi yaşatacak.

Türkiye’nin en büyük inziva merkezi olan Kioo Retreat Center; her ay meditasyon inzivaları, yılın belirli zamanları sessizlik inzivaları, yoga uzmanlık programları, kamplar, detoks programları, felsefe çalışmaları, festivaller, sanat atölyeleri ve daha birçok çalışma gerçekleştirmeye devam ediyor.

Doğanın büyüleyici atmosferi içinde, yenilenmek ve dengelemek mümkün!

Şubat ayı boyunca katılımcılara, birbirinden farklı eğitimler ile içsel potansiyeli keşfetmeye fırsatı sunacak olan Kioo Retreat Center, yoga severleri doğanın büyülü atmosferine çağırıyor.

16 Şubat tarihinde düzenlenecek olan “Ceyda Saltadal ile 20 Saat Somatik Yaklaşımlı Yoga I- Uzmanlık Programı” sayesinde; bedende bulunan kaslara ve yoga asanalarına somatik bakış açısı olan ‘Bodynamic’ ile bakılacak. Bu sayede katılımcılar; kasların, duygu durumu ile olan ilişkisini deneyimleme fırsatı bulacak.

23-25 Şubat tarihinde ise YogaKioo İstanbul şubelerinden birinde ve/veya Online üye olanlar için gerçekleşecek olan “YogaKioo İnzivası” ile etkinlik programı tamamlanacak. Katılımcılar inziva boyunca; değişim, fark etmek ve yenilenmek temaları üzerinde pratiklerini gerçekleştirecek.


ABONE OL