Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SAĞLIK Pazartesi 17 Haziran 2024 19:21

KİLO KONTROLÜ, METABOLİZMA HIZI VE SELÜLİT İÇİN ANANAS

Ananasın gücünü sadece bromelain ile kısıtlamak doğru bir yaklaşım mı? Arkopharma, ananasın tüm potansiyelini kullanarak hafifliğe giden yolda maksimum desteği sunmayı öneriyor.

Kilo kontrolü, metabolizma hızı ve selülit için ananas

Ananasın sap ve taç kısmındaki doğal lifli yapısı sindirimi kolaylaştırır ve tokluk hissine katkı sağlar. Ananasın gövdesindeki bromelain ve diğer sindirim enzimleri, sadece proteini değil aynı zamanda yağı ve karbonhidratı da parçalar. Ayrıca, lokalize fazla yağların azaltılmasına yardımcı olur. Ananasın çekirdek ve iç kısmındaki fenolik bileşenler ile organik asitler, anti-inflamatuar ve antioksidan etki gösterir. Bu özellikler, inflamasyonu azaltarak ağrıyı hafifletir ve ödemi azaltır.

Arkopharma Ananas, çeşitli faydalarıyla dikkat çekiyor; kilo kontrolüne destek olmak, selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olmak, ödemi hafifletmek ve metabolizmayı desteklemek gibi alanlarda kullanıcılarına potansiyel destek sağlamayı amaçlıyor.

Avrupa’nın önde gelen Fitoterapi uzmanı Arkopharma' dan gelen bu yenilikçi ürün, hafifliğin sırrını sizinle buluşturuyor! Doğallık, etkinlik ve güvenilirlik ilkeleriyle hareket eden Arkopharma, sağlığınızı desteklemenin en güvenilir yolu olmayı hedefliyor

ABONE OL