Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 31 Ağustos 2024 02:09

KİLİAN PARİS'TEN YENİ KOKU OLD FASHİONED

Kilian Paris'in The Liquors koku ailesine katılan en yeni üyesi: Old Fashioned. Bu sofistike parfüm, 18 yıllık tek malt viskinin karmaşık tat yapısından ilham alarak, miras ve zarafeti bir araya getiriyor.

Kilian Paris'ten yeni koku Old Fashioned

Yüksek çözünürlüklü ürün görsellerine link üzerinden ulaşabilirsiniz. The Liquors ailesi, absinthe yudumlayarak Paris'in 19. yüzyıl kafelerine uzanan Fievre Verte'den, New York'ta Apple Brandy on the Rocks ile şık elma bazlı likör keşfine kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip. Kilian Hennessy'nin çocukluğunun kilerlerinde yapılan konyak tadımlarından ilham alan en çok satan Angels’ Share, yaz gün batımında lime sıçramasıyla "gin on the rocks"tan ilham alan Roses on Ice ile son buluyor. Her koku, ayırt edici bir tat, yer ve zaman çağrıştırır. Old Fashioned ise İskoçya'nın yaylalarına, bir aile malikanesinin ateş başına, nesiller boyunca katman katman taşır. Old Fashioned, ilk yudum gibi zamanla açılarak buğday esansı ve hafif çiçeksi likör yönüyle Davana esansı ile başlıyor. 

Ardından, ultra konsantre sedir ağacı esansı ve Everlasting Absolute'un karmaşıklığına, uzun süre kalıcı styrax ve tolu balm notalarına yol açıyor ve bu notalar, yaşlanan fıçıları ve İskoç efsanelerinin sisli ormanlık arazilerini çağrıştırıyor.