Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Mobilya - Dekorasyon Cuma 26 Temmuz 2024 13:51

KELEBEK MOBİLYA'NIN ÖZEL KOLEKSİYONLARI ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK İLE EVLERDE

Zamansız ve çağa ayak uyduran tasarımlarıyla sektöre yön veren Kelebek Mobilya, yeni nesil teknoloji uygulamalarıyla entegrasyonlarıyla ön plana çıkıyor

Kelebek Mobilya'nın Özel Koleksiyonları Artırılmış Gerçeklik ile Evlerde

Hayata geçirdiği uygulamaları, global tasarım vizyonu ve ürünleriyle mobilya sektörünün lideri Kelebek Mobilya, faaliyete geçirdiği yenilikçi projeleriyle öncü mobilya markası olmaya devam ediyor. Estetik ve işlevselliği bir arada sunan ürünlerle yaşam alanlarını güzelleştiren Kelebek Mobilya, globaldeki tasarım trendlerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sektöre yön veriyor.

Pandemi sonrası değişen tüketim alışkanlıklarına modern bakış açısıyla yaklaşan Kelebek Mobilya, 2022 yılında faaliyete geçirdiği AR teknolojisiyle yeniliklere kanat açmaya devam ediyor. Evlerdeki mobilya ve dekorasyon ürünlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına hayata geçirilen proje, AR özellikli mobil uygulama ile ürünlerin ev ortamında nasıl görünebileceğini gösteriyor. Bu sayede de satın almadan önce kararsız kalma durumları ortadan kalkıyor. 

Mobilya sektöründe teknolojik hamleler yapan Kelebek Mobilya, “Evinde Gör Uygulaması” ile kelebekseverlerin ilgilendikleri ürünleri kolaylıkla mobil cihazlar üzerinden görme yeniliğini kazandırıyor. Temas etmeden, uzaktan, en doğru karar verme imkânı sunan proje, müşterilere kolaylık sağlıyor. Farklı bir alışveriş deneyimi sağlayan Kelebek Mobilya, mobilyaların ev ortamına sanal olarak yerleştirerek nasıl görüneceklerini doğrudan incelemeye yardımcı oluyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR