Dolar $
33.16
%0.06 0.02
Euro €
36.02
%0.36 0.13
Sterlin £
42.72
%0.08 0.03
Çeyrek Altın
4266.59
%-0.05 -2.03
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Mobilya - Dekorasyon Perşembe 01 Ağustos 2024 07:17

KELEBEK MOBİLYA, HARBİYE AÇIK HAVA SAHNESİ'NDEKİ İŞ BİRLİĞİ İLE FARK YARATIYOR

Zamansız tasarımlarıyla sektörün öncü mobilya markası Kelebek, Kültür AŞ ile Harbiye Açık Hava Sahnesi'nin Star Seats Lounge alanı için iş birliğine imza attı

Kelebek Mobilya, Harbiye Açık Hava Sahnesi'ndeki İş Birliği ile Fark Yaratıyor

Türkiye’de ilklerin markası Kelebek Mobilya, “seni anlayan tasarımlar” mottosuyla yediden yetmişe herkese hitap etmeye devam ediyor. Spordan sanata yaşamın her alanında adından sıkça söz ettiren marka, Kültür AŞ ile yaz aylarının gözde etkinlik mekanı Harbiye Açık Hava Sahnesi’nin Star Seats Lounge alanı için iş birliğine imza attı. Köklü geçmişi ve yenilikçi tasarımlarıyla yaşam alanlarına eşsiz hale getiren Kelebek Mobilya, Star Seats Lounge alanındaki oturma alanıyla konser ve gösterilere özel bir atmosfer kazandırıyor.

İş birliğiyle ilgili düşüncelerini dile getiren Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya“Kelebek Mobilya olarak 89 yıldır müşterilerimize kusursuz bir mobilya deneyimi yaşatıyoruz. Bu deneyimlerin yanında markamızı iş birliklerimizle güçlendiriyor ve büyütüyoruz. ‘Seni Anlayan Tasarımlar’ diyerek çıktığımız yolda hayatın içinde olmayı ve herkese hitap etmeyi kendimize misyon edindik. Kültür AŞ ile İstanbul’da yaz mevsiminin en sevilen etkinlik ve konserlerinin gerçekleştiği Harbiye Açık Hava Sahnesi’nin Star Seats Lounge  alanında bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliği sayesinde müşterilerimize kusursuz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Bu tür etkinliklerle markamızı ön plana çıkarırken aynı zamanda müşterilerimize unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR