Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | GÜNCEL Cumartesi 27 Temmuz 2024 13:00

KAYSERİ'DE YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Kayseri'de YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş.’nin ücretsiz kurs ve rehberlik hizmetlerini tamamlayan gençlerin doğru tercih yapabilmesi için rehberlik hizmetini başlatan büyükşehir, 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Büyükşehir belediyesi, öğrencilere ve ailelerine yönelik ücretsiz danışmanlık için Hunat Hatun Medresesi, KAYMEK İhtisas Merkezi ve Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi olmak üzere üç merkezde hizmet veriyor.

Psikolojik Danışman Şeyda Himmetoğlu ise burada gençlerin tercih döneminde yanında olduklarını, Hunat Hatun Medresesi’nin yanı sıra İhtisas Merkezi ve Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi’nde de bu tercih merkezinin devam ettiğini söyledi.

YKS Tercih Danışmanlığı Merkezleri, rehber öğretmenler eşliğinde, gençlerin tercihlerini kolay bir şekilde yapmaları için üç merkezde 10.00 - 20.00 saatleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden, YKS tercih sürecinde olan ve dileyen tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR