Dolar $
32.93
%-0.04 -0.01
Euro €
35.28
%-0.1 -0.03
Sterlin £
41.72
%-0.34 -0.14
Çeyrek Altın
4016.59
%-0.23 -9.01
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Yerel Yönetimler Cuma 14 Haziran 2024 16:00

KAYSERİ'DE DSİ KATLI KAVŞAK PROJESİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi haziran ayı toplantısında, DSİ Katlı Kavşak yapım işi için İller Bankası ile iş birliği talebi meclis üyelerince görüşülerek karara bağlandı.

Kayseri'de DSİ Katlı Kavşak Projesi için ilk adımlar atıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda 87 gündem maddesi görüşülürken gündem maddeleri arasında yer alan, Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan ve trafik yoğunluğu yaşanan DSİ-Yeni Sanayi kavşağında yapılması planlanan katlı kavşak projesi ile ilgili madde de meclis üyelerince görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Kentin muhtelif bölgelerinde yeni ana arterler açarak vatandaşların ulaşım konforunu sürekli arttıran Başkan Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da mevcut ana yolların trafik yoğunluğu yaşanan önemli kavşak noktalarında katlı kavşak projelerine imza atılacağını bildirdi.

DSİ Katlı Kavşağı projesinin de trafik yoğunluğunu azaltacak önemli bir proje olacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, ilgili gündem maddesini oylamaya sunmadan önce yaptığı açıklamada, “Malumunuz DSİ katlı kavşağıyla ilgili bir çalışma yapacağız. Onunla ilgili iller bankasından bir talebimiz söz konusu” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR