Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.87
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
4253.52
%1.27 52.77
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 14 Temmuz 2024 14:00

KAYSERİ'DE ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ DOLU DOLU GEÇİRİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.'nin İlçe Sosyal Yaşam Merkezleri'nde çocukların yaz tatilini daha keyifli hale getiren çalışmalar yapılıyor.

Kayseri'de çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçiriyor

Kayseri’nin mesleki eğitim ve kültür konularında adeta lokomotifi olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde ‘insan odaklı’ yerel yönetim hizmetini yürütmeye devam ediyor.

Günden güne hizmet ağını genişleterek vatandaşın teveccühünü kazanmaya devam eden KAYMEK, şehrin tüm ilçelerinde hizmet yelpazesini zenginleştiriyor.

KAYMEK’in ilçe sosyal yaşam merkezlerinde mesleki beceri ve kişisel eğitim kursları, sosyal ve kültürel programlar düzenlenirken, gençlerin ve çocukların eğitim ve sportif hayatlarında daha başarılı olmaları için destekleyici kurslar veriliyor.

Yaz okulu döneminde gençlerin kendilerini geliştirmeleri için akademik derslerin yanı sıra akıl oyunları, el sanatları eğitimleri, sportif ve kültürel faaliyetler gibi eğitim öğretim faaliyetleri düzenleniyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR