Dolar $
33.16
%0.22 0.07
Euro €
35.95
%0.45 0.16
Sterlin £
42.6
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4224.58
%0.82 34.11
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Çarşamba 31 Temmuz 2024 13:00

KAYMEK GENÇLİK MERKEZLERİ'NDE 10 FARKLI TESİSTE HİZMET VERİLİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Gençlik Merkezleri'nde, 2023-2024 eğitim öğretim yılında 10 farklı tesiste hizmet veriliyor.

KAYMEK Gençlik Merkezleri'nde 10 farklı tesiste hizmet veriliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi üniversite öğrencisi adaylarına YKS tercih sürecinde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

 Bu kapsamda,Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın projeleri arasında yer alan Çamaşır Yıkama Merkezi, öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Talas Bulvarı’nda KAYMEK Akademi hizmet binası içinde faaliyet gösteren Çamaşır Yıkama Merkezi’nde gençlerin çamaşırları görevliler tarafından yıkandıktan sonra çamaşırlar kurutma işleminin ardından düzenli bir şekilde katlanarak bölümlere konuluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 13 farklı kütüphanede, gençler başta olmak üzere ziyaretçilerine 10 milyon porsiyon çorba ikramı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından, devlet ve vakıf üniversitelerinin yanı sıra, kütüphanelerde de ücretsiz olarak sıcak çorba ve çay ikramı yapılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, iş arayanla işvereni buluşturarak istihdama katkı sağlayan, üniversite ve iş dünyasının da paydaş olduğu Kayseri Kariyer Merkezi, çeşitli etkinliklerde boy göstererek, özellikle gençler ve iş dünyasının ilgi odağı oldu. Başkan Büyükkılıç’ın, ticaret ve sanayi şehri Kayseri’de istihdama ve iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla verdiği talimatlarla hayata geçirilen, KAYMEK A.Ş. ile İŞKUR arasında imzalanan protokol doğrultusunda faaliyet gösteren Kayseri Kariyer Merkezi, vatandaşlardan ve iş dünyasından ilgi görüyor.

Ayrıca, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 11 farklı tesiste, onlarca branşta yaz kış demeden kurs ve etkinliklerle faaliyetlerini sürdürürken, bu kapsamda her dönem Spor Okulları etkinliği düzenliyor. Spor A.Ş. tarafından düzenlenen spor okulları etkinlikleri, kurs programı kapsamında futboldan basketbola, okçuluktan tenise, yüzmeden kick boksa birbirinden onlarca farklı dalda kurs ile sporseverlere hizmet veriyor.

Başkan Büyükkılıç, üniversite adaylarını Kayseri’ye davet ederek, “Üniversite şehri, öğrenci dostu Kayseri, bundan sonraki süreçte tercih edilme bağlamında, 5 üniversitesi ile öğrenci yavrularımızın hizmetinde, emrindedir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak çalışmalarda desteklerimizi sürdüreceğiz. Öğrenci dostu şehir olarak üzerimize düşenden fazlasını yapma yönünde gayretimizi devam ettireceğiz” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR