Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 21 Temmuz 2024 00:00

KAYISI FESTİVALİ'NDE OĞUZHAN KOÇ RÜZGARI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 26'ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında şarkıcı Oğuzhan Koç sahne aldı.

Kayısı Festivali'nde Oğuzhan Koç rüzgarı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arkası otopark alanında düzenlenen konser programında Malatyalılar gönüllerince eğlendi. Oğuzhan Koç’un sahne almasıyla eğlence ve coşku doruk noktaya ulaştı. Malatyalı müzikseverler, telefon ışıklarını ve kameralarını açarak şarkıcıya eşlik etti.

“Malatyamız ayağa kalkacaktır hiç tereddüttünüz olmasın”

Konser öncesinde vatandaşlara hitap eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Sevgili Malatyalılar Malatya’mız 6 Şubat depremlerinden dolayı sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bunun bilincindeyiz ve farkındayız ama hiçbir zaman yese kapılmayın. Malatyamız ayağa kalkacaktır hiç tereddüttünüz olmasın. Gençlerimizin ve bizlerin normalleşmeye ihtiyaçları olduklarını gördük. Biz de 26’ıncı Kayısı Festivali’ni fırsat bilerek, ‘bu işe kapı aralayalım’ dedik.” şeklinde konuştu.

Başkan Er, konuşmalarının ardından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi olan Arda Taşdemir’e ödülünü takdim etti.

26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında ‘Kernek Onur Ödülleri’ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Malatyalı İş İnsanı ve Doğanşehir Eski Belediye Başkanı merhum Vahap Küçük’e,  Araştırmacı-Tarihçi –Yazar merhum Celal Yalvaç’a, Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent’e ve yazar Hasan Hüseyin Karatay’a verildi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR