SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
İnşaat ve emlak Cumartesi 26 Ekim 2024 14:10

KAYAŞEHİR'DE EŞSİZ BİR PROJE

Luxera GYO, İstanbul'un gözde semtlerinden Kayaşehir'de "Ulaşılabilir Lüks" anlayışıyla hayata geçirdiği Luxera Nevbahar Life projesinde teslimlere başladı.

Kayaşehir'de eşsiz bir proje

Yatay mimarisi ve ferah yaşam alanlarıyla dikkat çeken bu projede, konutların yanı sıra yüksek kazanç potansiyeline sahip ticari alanlar da yer alıyor. Proje, özellikle aileler için tasarlanmış sosyal donatılarıyla da öne çıkıyor.

Kayaşehir'de konumlanan Luxera Nevbahar Life, bölgedeki hızlı gelişimin bir parçası olarak inşa edildi. Proje, Kayaşehir Şamlar Tabiat Parkı’na sadece 5 dakika, Kayaşehir metrosuna 750 metre ve Başakşehir Millet Bahçesi’ne 12 dakikalık mesafede yer alıyor. Bu stratejik konum, sakinlerine şehir hayatının dinamiklerini sunarken, doğayla iç içe bir yaşam vaadediyor.

Luxera GYO'nun imzasını taşıyan bu proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmesi sayesinde güvenli bir yaşam sunuyor. Kayaşehir'in sağlam zeminine konumlandırılan Luxera Nevbahar Life, yeni teknolojilerle donatılmış yapısıyla sakinlerine huzurlu bir ortam sağlıyor.

Projede sunulan konut seçenekleri 116 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor ve 2+1, 3+1 ile 4+1 daire tiplerini içeriyor. Az katlı ve çevreyle uyumlu tasarımı, geniş peyzaj alanlarıyla birleşerek sakinlerine ferah bir yaşam sunuyor. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası ve yürüyüş parkurları gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Luxera Nevbahar Life, yalnızca konut sahiplerine değil, aynı zamanda yatırımcılara da yüksek kazanç fırsatları sunuyor. Caddeye 30 metre cephesiyle dikkat çeken ticari alanlar, KDV avantajıyla yatırımcılara sunuluyor. Projede, yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme planı ile ev sahibi olma imkanı da dikkat çekiyor. 

18 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Luxera Nevbahar Life, az katlı 7 bloktan oluşuyor ve site sakinlerine maksimum konfor ve huzur vaat ediyor. Emrullah Yedikardeş, “Her projeyi, içinde bizlerin yaşayacağı bir alan olarak tasarlıyoruz” diyerek, kullanıcı konforunu öncelik haline getirdiklerini vurguladı. 

ABONE OL
sabancı detay