SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 06 Eylül 2024 14:56

KAYALAR KİMYA YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE İNTERMOB FUARI'NDA

Kayalar Kimya, yenilikçi ahşap boya ve verniklerinin yanı sıra endüstriyel tutkal çeşitleriyle de bu yıl 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan İntermob Fuarı'na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Kayalar Kimya Yenilikçi Ürünleriyle  İntermob Fuarı'nda

Kimya sektörünün lider şirketlerinden Kayalar Kimya, 12-15 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İntermob Fuarı’na katılacak. Mobilya yan sanayi ve aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap sektörünün önde gelen fuarı olan İntermob’a bu yıl 16. kez katılan Kayalar Kimya, 3. Salon 321A nolu stantta Genç markasının UV, su bazlı, tinting, akrilik, poliüretan, metalik sistemleri ve özel amaçlı ürünlerini, Woodsol markasının su bazlı dış mekân ahşap boya ve verniklerinin yanı sıra endüstriyel ahşap tutkallarını sergileyecek. Endüstriyel tutkal sektöründe KayaColl, KayaTherm, KayaPur, KayaPren, KayaSit, KayaSil, KayaFlex markalarıyla yer alan Kayalar Kimya, tutkal ürün yelpazesini İntermob’ta katılımcılarla buluşturacak.

Kayalar Kimya’nın endüstriyel tutkal portföyünde EVA ve PO bazlı tutkallar, PVA, EPI, VAC gibi su bazlı tutkallar, reaktif hot-melt (PUR) tutkallar, formaldehit tutkallar gibi ağaç işleri endüstrisine yönelik tüm profesyonel yapıştırıcı sistemlerin yanı sıra laminasyon, montaj, kenar bantlama, doğal ahşap uygulamaları, konstrüksiyon, profil sarma gibi farklı uygulamalar için uygun tutkallar yer alıyor. 

kayalar

Genç markasının iddialı ürünlerinden BP670 Poliüretan Boya ve Genç Aqua VW760 Su Bazlı Vernikler Kayalar Kimya’nın İntermob Fuarı’nda sergileyeceği ürünleri arasında bulunuyor. BP670 poliüretan esaslı mat baz boya yüksek örtücülük ve mükemmel tuşe özelliğiyle ön plana çıkarken, çevre dostu VW760 su bazlı vernikler ise; iç mekân ahşap yüzeylerde hem alt hem de son kat olarak güvenle kullanılabiliyor. 

Kayalar Kimya’nın fuarda öne çıkaracağı Woodsol ürünlerinin başında ise dış ortam şartlarına karşı mükemmel dayanım sunan, çevre dostu Gemina Su Bazlı Jel Vernik, Unideck Su bazlı Deck Yağı, Su Bazlı Latygrund Şeffaf Renkli Astar, Pigmenta elastik son kat boya ve Su Bazlı Superbrush Kompakt Son Kat Vernik geliyor.