Dolar $
33.02
%0.22 0.07
Euro €
35.69
%-0.31 -0.11
Sterlin £
42.38
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
4142.16
%-0.07 -2.68
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Bankacılık Pazartesi 29 Temmuz 2024 14:28

KATILIM EMEKLİLİK'TE ÜST DÜZEY ATAMA

30 yıla yaklaşan deneyimiyle finans sektöründe değişim ve dijital dönüşüm projelerine liderlik yapan İlker Arabacı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı olarak Katılım Emeklilik ailesine katıldı.

Katılım Emeklilik'te üst düzey atama

Katılım esaslı BES ve sigortacılık sektörünün öncü şirketi olarak 10’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Katılım Emeklilik, yönetim ekibini önemli atamalarla güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak yaklaşık 30 yıllık deneyimiyle finans sektöründe değişim ve dijital dönüşüm projelerine liderlik yapan İlker Arabacı, şirketin Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerini yönetti

İlker Arabacı; stratejik liderliği ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektörde kendini kanıtlamış bir profesyonel olarak bankacılık, sigorta ve teknoloji sektörlerinde dijital dönüşümün öncülüğünü yaptı. Microsoft veritabanı ve sistem çözümleri ile girişimcilik çalışmaları gerçekleştiren Arabacı, finansal uygulamalar da geliştirdi. İçerik ve öğrenme yönetimi çözümleri sunan, finans ve telekomünikasyon sektörlerinde hizmet veren bir teknoloji şirketi kurdu.

2014 ve 2023 yılları arasında Eureko Sigorta'nın veri odaklı ve müşteri merkezli bir şirkete dijital dönüşümünde, değişimin liderliği rolünü üstlendi. Insurance Market Greece' te misafir yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Eureko Sigorta'da Chief Digital Officer/Bilgi Teknolojileri ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı olarak şirketin dijital liderliğini yapan Arabacı, teknoloji alanlarında Eureko Sigorta’nın ödül kazanan projelerine imza attı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR