Dolar $
32.9
%0.18 0.06
Euro €
35.34
%0.61 0.21
Sterlin £
41.67
%0.21 0.08
Çeyrek Altın
4031.51
%0.45 17.78
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Perşembe 13 Haziran 2024 19:55

KASPERSKY MDR, SOFTWAREREVİEWS'IN DUYGUSAL AYAK İZİ RAPORUNDA ŞAMPİYON OLDU!

SoftwareReviews, Yönetilen Tespit ve Yanıt (MDR) hizmeti için Kaspersky'yi sektörün önde gelen yazılım sağlayıcıları arasında şampiyon olarak ilan etti. 2024 Duygusal Ayak İzi raporuna göre, Kaspersky güvenlik hizmeti, çatışma çözümü ve hizmet deneyimi için mümkün olan en yüksek puanlar eşliğinde olağanüstü müşteri geri bildirimi aldı.

Kaspersky MDR, SoftwareReviews'ın Duygusal Ayak İzi Raporunda Şampiyon Oldu!

Kurumsal yazılım pazarı için derinlemesine alıcı verisi ve içgörü kaynağı sunan SoftwareReviews, Nisan ayı sonunda Yönetilen Algılama ve Yanıt için 2024 Duygusal Ayak İzi Raporu'nu yayınladı. SoftwareReviews, kullanıcı memnuniyetini 26 duygusal ayak izi boyutunda ölçerek en iyi performans gösteren MDR ürünleriyle ilgili deneyimleri hakkında geri bildirimlerini toplamak için son kullanıcılar arasında kapsamlı bir anket gerçekleştirdi. Bahsi geçen ayak izi, satın alma, hizmet deneyimi, ürün etkisi, satıcı stratejisi ve çatışma çözümü dahil olmak üzere beş kategoriyi kapsıyor ve neticede kullanıcının ürüne yönelik duygularının güçlü bir göstergesi olan ve genel kullanıcı duyarlılığını temsil eden Net Duygusal Ayak İzi puanı elde ediliyor. 

 

Rapora göre Kaspersky, %97 Net Duygusal Ayak İzi elde eden Kaspersky Managed Detection and Response ürünü ile diğer yazılım satıcıları arasında Şampiyon ilan edildi. Bu yüksek puan, ürünü kullanmanın müşterilerde duygusal düzeyde derin bir yankı uyandırdığını gösteriyor. Müşterilerden bu hizmetle ilgili deneyimlerini değerlendirmeleri istendiğinde, uzlaşmazlık çözümü ve hizmet deneyimi için %100, ürün etkisi için %98 ve hoş müzakere ve sözleşme koşullarının yanı sıra en son pazar trendlerine ayak uydurma konusunda %96 puan aldı.

 

Kaspersky Hizmetler ve Eğitim Ürün Grubu Başkanı Dmitry Karasev, şunları söyledi: “Kaspersky MDR'nin müşterilerimize olağanüstü değer sunması ve yüksek memnuniyet puanları elde etmesi nedeniyle SoftwareReviews tarafından Şampiyon seçildiğini duyurmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimize her zaman en iyi uzmanlığı ve etkinliği sunarak işletmelerinin daha iyi performans ve üretkenlik göstermesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle, güvenlik hizmetlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek için gösterdiğimiz tüm çabaların müşteri geri bildirimlerine yansımasından ve bizi güvenebilecekleri bir satıcı olarak görmelerinden mutluluk duyuyoruz.”

 

Kaspersky Managed Detection and Response (MDR), artan tehdit hacmine karşı gelişmiş, 24 saat koruma sağlıyor. Şirketleri siber saldırılara karşı korumanın yanı sıra kuruluşta siber güvenlik uzmanı olmasa bile olayların araştırılmasına yardımcı oluyor. Hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR