Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.11
%0.27 0.09
Sterlin £
42.9
%0.12 0.05
Çeyrek Altın
4239.2
%0.93 38.62
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Cuma 12 Temmuz 2024 14:00

KARSAN'A BRANDS REVİEW MAGAZİNE AWARDS'TAN 4 ÖDÜL BİRDEN

Karsan, Brands Review Magazine'den 4 adet ödül birden kazandı.

Karsan'a Brands Review Magazine Awards'tan 4 ödül birden

Geleceğin teknolojilerini bugüne taşıyan ve öncü hamleleri ile sektöre yön veren Karsan, yenilikçi yaklaşımı ve e-mobilite çözümleri ile global boyutta ödüllendirilmeye devam ediyor. Ürettiği modellerle Avrupa başta olmak üzere dünyada ulaşım altyapısının dönüşümünde öncü rol üstlenen Karsan, iddialı ürünler ve hizmetleriyle kazandığı ödüllere yenilerini ekledi. Bu kapsamda Karsan, Brands Review Magazine’den 4 adet ödül birden kazandı.

Avrupa’nın 6 metreden 18 metreye kadar full elektrikli ürün gamına sahip ilk ve tek markası olan Karsan, gelişmiş ürünleri ve sürdürülebilir üretim yapısıyla pazarın zirvesinde yer alıyor. Karsan e-JEST ve e-ATAK, Avrupa’da segmentlerinin 4 yıl üst üste en fazla tercih edilen modelleri olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Elektrik, otonom ve hidrojen olmak üzere 3 teknolojiyi birden üretebilen ve kullanıcıların hizmetine sunan Karsan, dünyanın en büyük e-mobilite şirketleri arasında hızla yükselişini sürdürüyor. Geliştirdiği yüksek teknolojiye sahip çevreci modelleriyle dikkat çeken Karsan,  Brands Review Magazine Awards tarafından “Avrupa Endüstriyel İnovasyon ve Mükemmellik”, “Avrupa Tam Ürün Gamı Elektrikli Araç Üreticisi” ve “Küresel Ulaşım Çözümleri Yenilikçisi” seçilerek ödüllendirildi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR