Dolar $
33.62
%0.04 0.01
Euro €
37.02
%0.06 0.02
Sterlin £
43.39
%0.56 0.24
Çeyrek Altın
4370.21
%0.92 39.24
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Perşembe 15 Ağustos 2024 10:55

KARMOD'DAN FRANSA'YA ÇELİK KONSTRÜKSİYON KONUT PROJESİ

Karmod, Fransa'daki üçüncü konut projesini Paris'in güneyindeki Montargis bölgesinde gerçekleştirecek.

Karmod'dan Fransa'ya çelik konstrüksiyon konut projesi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, Fransa'da gerçekleştirdiği çelik konstrüksiyon konut projelerine bir yenisini daha ekledi. Paris'in güneyinde Montargis bölgesinde inşa edilecek olan çelik konstrüksiyon ev, Karmod'un Fransa genelindeki üçüncü konut projesi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, Avrupa standartlarında yapı güvenliği ve yalıtım uygulamalarıyla projelendirdikleri çelik konutlarla tercih edilen marka olma yolunda ilerlediklerini vurguladı.

Çankaya, 3+1 konut tipindeki çelik evi 20 gün gibi kısa bir zamanda oturuma hazır tamamlayabildiklerini belirterek, "Yüksek yapı güvenliği ve hızlı kurulum gibi önemli avantajlara sahip çelik konstrüksiyon evlerimizle Avrupa genelinde gerçekleştirdiğimiz konut projelerimizi sürekli hale getirdik. Fransa şartlarında 3+1 konut tipindeki bir ev betonarme modeliyle bir yıla yakın bir zaman alırken biz aynı konutu çelik konstrüksiyon modelimizle 20 gün gibi bir sürede tamamlayabiliyoruz. İşçilik uygulama süreçlerini kıyaslanamayacak derecede azaltan çelik ev modelimiz Avrupa genelinde tanındıkça daha çok ilgi görüyor. Örneğin Montargis'te inşa ettiğimiz ev daha önce tamamladığımız projelerden etkilenerek sipariş edildi." ifadelerini kullandı.

Çelik evlerin yalıtım uygulamalarıyla çok iyi uyum göstererek kolaylaştırdığına dikkati çeken Çankaya, yapı güvenliği ve yalıtımın Avrupa'da konut inşasında dikkate alınan ilk kriterler olduğunu kaydetti.

Çankaya, "Bu kriterlerin kusursuz şekilde karşılanması gerekiyor. Bu ülkelerdeki yapı güvenliği uygulamalarında aranan şartların sağlanması konusunda teknik olarak önemli yetkinliğe ulaştık. Çelik yapı sistemimiz de yalıtım malzemeleriyle çok iyi uyum sağlıyor. Uygulamaları kolaylaştırarak yalıtımı beklenenin üzerinde enerji tasarrufu sağlayan seviyeye yükseltiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Montargis projesinin 3+1 konut tipinde 119 metrekare çelik ev modeliyle inşa edildiğini anlatan Çankaya, "Evin dış cephesinde ahşap desen boyalı kaplama uygulaması yapılıyor. Konutun ön üretimi çelik konstrüksiyon ana sistem kullanımıyla Tuzla, Orhanlı üretim tesislerimizde gerçekleştirildi. Evde kullanılacak yalıtım malzemelerinden kapı pencereye, elektrik ve su tesisat malzemelerine varana kadar her şey Türkiye'den gönderildi. Tüm malzemeler tek tıra yüklenerek karayoluyla sevk edildi. Evin kurulumu uzman ekibimizle gerçekleştiriliyor." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250