Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Lojistik Perşembe 25 Temmuz 2024 08:30

KARA TAŞIMACILIĞINDA SÜREÇLER İYİLEŞİYOR

Bir taşıma aracının hem gidiş hem dönüş yolculuğunda kapasitesini tam olarak kullanması amacıyla yola çıkan Kamion, taşıyıcıların avantajlarını artırmak ve çevresel etkiyi en aza indirmek üzere uygulamasını geliştirmeye devam ediyor.

Kara taşımacılığında süreçler iyileşiyor

Geliştirdiği teknolojilerle yük veren şirketlerin tedarik zincirini optimize eden Kamion; yük taşıyanlara ise mobil uygulamaya eklediği 7/24 telefon desteği, dönüş yükü kolaylığı, komisyonsuz ödeme, kazanç takip ve kazançlı yükler ile değer katmaya devam ediyor.

Boş araçlarla ilgili çalışma

Tır sürücüleri veya filolara yönelik mobil uygulamada yer alan yeniliklere ilişkin açıklamalarda bulunan Kamion Kurucusu Berkay Adlım, “Kamion olarak, kamyon ve tırların boş dönüşlerle yakıt ve zaman kaybı yaşamamasını son derece önemsiyoruz. Çünkü bu boş dönüşler, yakıt ve zaman kaybının yanı sıra ciddi bir çevre kirliliğine de neden oluyor. Bu amaç doğrultusunda geliştirdiğimiz uygulamamızda, şirketler Yükveren Paneli’ne taşıma taleplerini giriyorlar, taşıyıcılar ise mobil uygulama üzerinden yükleri görüp, kendilerine uygun olanı tek tuşla seçerek taşıma sürecini başlatıyorlar. Ayrıca, Yükverenler talebi geçtikleri araçların taşıma durumlarını ve ödeme takiplerini de yapabiliyor. Sistemi daha verimli hale getirmek amacıyla yakın zamanda 7/24 Telefon Desteği ve Kazanç Takip özelliklerini de ekledik. Bu sayede taşıyıcılar için daha verimli bir taşıma deneyimi sağlıyoruz ” diye konuştu.

7/24 telefon desteği

Uygulamanın yeni hali sayesinde sürücülerin çok daha avantajlı bir taşıma deneyimi yaşayacağını belirten Adlım, şu ifadeleri kullandı: Uygulamamızda yeni 7/24 telefon desteği, üzerinde çok çalıştığımız ve en önemsediğimiz başlıklar arasında yer alıyor. Artık sürücülerimiz, ihtiyaç duyduğu her an Kamion destek ekibi ile iletişime geçerek sorunlarını çözebiliyor. Herhangi bir sorunla karşılaşıldığında veya bilgiye ihtiyaç olduğunda hızlı ve kolay bir şekilde uzmanlarımızdan yardım alabiliyor. Ürünümüzdeki en önemli özelliklerden biri olan komisyonsuz ödeme seçeneği ile sürücüler, yükü teslim ettikten sonra navlun ödemelerini komisyonsuz ve vade işletmeden tahsil edebiliyor. Dönüş yükü kolaylığıyla hem çevre dostu hem de kazançlı bir hizmet sunuyoruz. Bu sayede boş dönüşlere son veriyor ve çevreye verilen olumsuz etkiyi de minimize ediyoruz. Sürücülerimiz, uygulamamızdaki Kazançlı Yükler özelliği ile, haftalık ve aylık kazançlarını takip edebiliyor ve en prestijli dünya markalarından binlerce güvenilir iş fırsatına erişerek kazançlarını anında artırma şansı yakalıyor. Nakliye garajına gitmeye gerek kalmadan bulunulan her yerden taşıma başlatma imkanı sunan uygulamamızdaki yeni Kazanç Takip özelliğimiz sayesinde geçmiş taşımalar istenilen zamanda kontrol edilebiliyor ve ne kadar kazanç elde edildiği kolayca görüntülenebiliyor.”
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR