SON DAKİKA
Yerel Yönetimler Pazartesi 08 Mart 2021 02:06

KAPAKLI'YA İLK TENİS KORTU

Kapaklı Belediyesi genç nüfusun spor yapacağı alanları üretmeye devam ediyor. İlçeye kazandırılan halı saha ve basketbol sahaları ile sportif alanda önemli yatırımları Kapaklı 'ya kazandıran Kapaklı Belediyesi yeni bir projenin daha çalışmalarına başladı.

Kapaklı'ya ilk tenis kortu

Belediye Haziran ayında sonlandırılması planlanan Kapaklının ilk tenis kortu yapım çalışmalarına, İnönü Mahallesi 2078 adada 21*36 metre ölçülerinde başlattı. Tenis kortu yapım çalışmalarını inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Haziran ayının sonunda inşallah tesisimizi gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” müjdesini verdi.

Gençlere yönelik projelerin hızla devam edeceğini belirten Başkan Çetin konuşmasına;“ Kapaklı ‘ya yeni bir ilki kazandırmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde gençlerimizin spor yapabilmeleri açısından önemli bir rol üstlenecek kapalı tenis kortumuzun hafriyat çalışmaları başladı. Haziran ayının sonunda inşallah tesisimizi gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.