Dolar $
32.67
%0.03 0.01
Euro €
35.06
%-0.07 -0.02
Sterlin £
41.48
%0.39 0.16
Çeyrek Altın
4003.17
%0.45 17.91
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 01 Temmuz 2024 09:59

KALKANLAR'DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Estetik Dr. Nihat Dik, sanat camiasından birçok ünlü ismi Antalya Kalkan'daki Lures Hotel'de ağırladı.

Kalkanlar'da yıldızlar geçidi

 Tanyeli, Demet Şener, Ece Gürsel, Sibel Taşçıoğlu, Ece Gürsel, Pınar Aylin, Zeynep Mansur vee Şebnem Özinal gibi isimler, üç gün boyunca güneşin ve denizin tadını çıkardı. Sıcak havadan bunalan sanatçılar, farklı su sporlarını denedi. Dik'in misafir ettiği ünlü isimler,  Kaş koylarını lüks bir guletle gezdi. Dik ve sanatçılar, kendilerine harika bir hafta sonu geçirmesine vesile olan Lures Hotel'in sahibi Süleyman Yılmaz'a teşekkür etti. 

'Şu anda özel hayatım yok'
Ece Gürsel, "Daha önce babam Kaş'ta yaşıyordu. Zaten Antalya'da doğup, büyüdüm. Kalkan'a böyle bir tatil köyü muazzam olmuş" dedi. Model, "Yazın çalışıyorum. Televizyon programım devam ediyor. Temmuzun ilk haftası tiyatro sahnesini açıyoruz. 11 yıldır kapalı gişe oynayan oyunda başrolüm. Yeni single var. Tanıdığımız biriyle bir düet geliyor" diye konuştu. Gürsel, Salih Bademci'nin tiyatro için, "Herkes yapmasın ne olur. Herkes her şeyi yapacak diye bir şey yok" sözlerine, "Yeteneği olmayan yeteneğini geliştirerek sahneye çıkarsa izleyici için keyifli olur. Önemli olan emek vermek. Çok haklı. Emek vermeden başarı olmaz" ifadelerini kullandı. Model, "Hayatınızda hep iş mi olacak?" sorusuna, "Bu işler kısmet. Şu anda özel hayatım yok. İşim var" yanıtını verdi. 
'Yakıştırıyor bence...'
Zeynep Mansur, "Buraya gelmeden iki gün önce şarkım için klip çekmiştim. 12 Temmuz'da çıkacak. Rafet El Roman'ın şarkısı... Düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait. Klibimi, tasarımcı Cihan Nacar çekti. İlk kez bir klip çekti. Onun yorgunluğundan sonra burası cennet gibi geldi" dedi. Şarkıcı, Rafet El Roman'ın danslarıyla gündem olmasına, "Yakıştırıyor bence... Onu izlemek keyifli. Güzel dans ediyor. Orası şov yapılan yer olduğu için yakışıyor" diye konuştu. 
'Gönülden bağlıyız, imzaya gerek yok'
Demet Şener, "Oğlum Ömer 19 Ağustos'a kadar maçlarda olacak. Hem kızım İrem'e hem Ömer'e söz verdim 20'sinde Paris'e gideceğiz. Eylül sonunda İngiltere'ye yerleştireceğim İrem'i... Ömer Madrid, İrem Londra'da olacak. Bir yerlerde beni ağlayarak görebilirsiniz" dedi.  Sevgilisi Tolga Arman'la ara ara Bodrum'a gideceklerini söyleyen model, "İrem'le beş gün Çeşme'ye gideceğiz. Uzun tatilleri sevmiyorum. Böyle 2-3 gün daha güzel" diye konuştu. Paylaştığı fotoğrafla Arman'la evlendikleri haberinin yayılmasına Şener, "Bazı insanlara değişik geliyor, biz Tolga ile ay dönümlerimizi kutluyoruz. Uzun zamandır fotoğraf paylaşmamıştım. Özel gün olduğu için yazdım. Zaten takip edenler bilir, bunu ona yordular. O kendi evinde ben kendi evimde. Onun da kızı Londra'da... Flört gibi daha güzel. İlişkinin ateşini canlı tutuyor. Böyle planımız yok. Gönülden bağlıyız. İmzaya gerek yok" açıklamasını yaptı.
'Saygısızlık durumunda, bağırıp çağırıyorum'
Şebnem Özinal, "Tatil için Yunan Adaları'nı düşünüyorum. Kafamı alıp gitmek istiyorum. Tanıdık yok. Bodrum'da hem fiyatlar arttı hem kalabalık. İstanbul'dan daha karışık... 5-6 gün Yunan Adaları'na kaçacağım. İstanbul'da da tatil yapıyorum. Bebek'te denize giriyorum. 7.00-7.30 gibi denize giriyorum Bebek ve Aşiyan'da" dedi. Projelerinden bahseden oyuncu, "Tiyatro oyunları var. Dizi görüşmelerim devam ediyor. Setleri özledim. İki oyunum yaz sonu bitiyor. Dizi istiyorum" diye konuştu.  Özinal, "Salih Bademci'nin tiyatro için, "Herkes yapmasın ne olur. Herkes her şeyi yapacak diye bir şey yok" sözlerine, "Tiyatro çok zor. Zaten oyuncu olmak disiplin gerektiren meslek. Salih yine insaflı davranmış. Diziler için de geçerli bu durum. Her güzel kadın ve her yakışıklı erkek oyuncu olamaz. Sadece bakıyorlar, oynamıyorlar. Ben senaryo geldiği zaman bunlara dikkat ediyorum. Sadece ekran önünde değil, 'Bir anda oldum' diyen isimler kamera arkasında kapris durumları oluyor. Ben hemen tepkimi gösteriyorum. Ufak bir saygısızlık durumunda, bağırıp çağırıyorum" ifadelerini kullandı.  
'Güneş enerjisiyle çalışan yapım var'
Kızıyla paylaştığı fotoğraflarıyla sık sık gündem olmasına Pınar Aylin, "Enerjimiz yüksek. 22 yaşında, okulu güzel. Medya iletişim okuyor hem de kültür sanatta yan dal yapıyor" dedi. Şarkıcı, "Bu camianın içinde olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Müzikle alakası yok. Bir artistlik ruh var, bakalım nasıl şekillenecek" yanıtını verdi. "Yaz severim" diyen Aylin, "İlkbahar en favorim mevsimim. Çeşme'de zaten iki ay dışında çok yumuşak hava... 11 senedir Çeşme'deyim. Eşim ve Maya ile radikal bir karar almıştık, iyi ki yapmışız. İstanbul artık bizim İstanbul gibi gelmiyor. Çeşme'ye yerleşince hemen kitaba yoğunlaştım ve ilk roman çıktı. Güneş enerjisiyle çalışan yapım var" açıklamasını yaptı. Single sevmediğini belirten Aylin, "Dolu dolu 10-12 şarkıya alıştım. Single fast-food gibi geliyor. Albüm değil iki şarkım çıkacak. Biri Sezen Aksu biri benim bestem" ifadelerini kullandı. 
'Asla dilenci değilim'
Bir seneden fazladır pankreas tedavisi gören Tanyeli, "Böyle hastalıkla mücadele ederken en önemli şey motivasyon ve moral. İki gün önce radyoterapim bitti. Maalesef davetsiz misafirler boynum ve koltuk altımda bulundu. Aslında yatabilirdim, 'Tanyeli geleceksin buraya' dedim. Enerji olduğu zaman hayata karışın. Çıkın dışarıya, o tedavinin yüzde 50'si" dedi. Yeni projelerinden bahseden Tanyeli, "Temmuzun ikinci haftası yemek programına başlıyorum. 'Tanyeli ile Lezzetli Sohbetler' programı elim lezzetli, ikinci sahnem yemeklerim" dedi. Sibel Can'la karşılaşıp yazdığı sözlerle gündem olan Tanyeli, "11 yıldır Sidney'de yaşıyordum. Kayınvalidemin rahatsızlığı için geldim, dönecektim. Allah burada verdi hastalığı... Maddi olarak hazırlıksızdım. Asla dilenci değilim. Bana gönülden verildiği zaman şifa olur. 3 milyon TL'ye yakın tuttu hastane masraflarım. Ebru Gündeş, Hakan Altun, Yıldız Tilbe ve Sibel Can destek oldu. Cahide'de gece yapıldı herkes geldi. 10 yıldır burada yokum, elimi tutup çıkardılar. Hepsinden Allah razı olsun. Kimseye telefon açıp, bir şey istemedim. Onlar bana vefasını gösterdi. Hiç çekinmeden kanal kanal dolaştım, 'Hastane ve ilaç paramı dostlarım ödesin istemiyorum artık' dedim. Programı kaptım. Sibel Can bir tane... Sağlık Bakanlığı çok destek oldu. Kenan Doğulu, yüz yıldır görmüyorum buldu beni..." ifadelerini kullandı. 
'Survivor' branşım oldu'
Nagihan Karadere, "Survivor'un stresini atmam gerekiyordu. Yarışmadan çıktım hemen ameliyat oldum. İki hafta sonra koltuk değneğini atacağım. Buraya gelerek üzerimden ölü toprağı atıldı. 'Survivor' finaline yürüteçle geldim. Nefise'ye sözüm vardı. Sanki finalde şampiyon oldum da beni alkışlıyordu. Çok güzeldi. 'Survivor' branşım oldu. Adım başı tanılıyorum. Bu sezon nirvanaya taşınmış. Sokakta güzel geri dönüşler alıyorum" dedi. Dik'le kamera karşısına geçen Karadere, "Nihat Hocam sağolsun. Ajda Pekkan olma yolunda ilerleyeceğim. İdolüm Ajda Pekkan..." derken Dik ise, "Olacak" karşılığını verdi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR