SON DAKİKA
Yerel Yönetimler Perşembe 05 Ocak 2023 02:32

KAHRAMANMARAŞ'TA ÖĞRENCİLERE KAMPÜS BAS

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanında hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerine müjdelediği kampüs içi ücretsiz öğrenci servisi 'Kampüs Büs' hizmete girdi.

Kahramanmaraş'ta öğrencilere kampüs bas

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tanıtım toplantısında, “Kampüs Büs’le üniversite yerleşkesi içerisinde öğrencilerimize ücretsiz ulaşım imkânı sağlıyoruz. Gençlerimize, öğrencilerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci de yer aldı.

Gençlerimize Hayırlı Olsun

Başkan Güngör, “Öncelikle yeni yılımızın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yıl aynı zamanda Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı. Hedeflerimiz var. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nda bu hedeflerimize de ulaşacağız. Geçtiğimiz günlerde KYK kız yurdumuzu ziyaret ettiğimizde öğrencilerimizin çeşitli talepleri oldu. Bunlardan birisi de kampüs içerisindeki otobüsümüzün revize edilmesiydi. Kampüs içerisinde ulaşım sağlayan otobüsümüz 1,75 TL’den hizmet veriyordu. Biz de yeni yılda bu ücreti sıfıra indirmeye karar verdik ve bu otobüsümüz artık üniversite içerisinde öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet verecek. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.



ABONE OL