Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Perşembe 27 Haziran 2024 15:16

KAĞIT MATLIĞINDA BİR EKRAN DENEYİMİ SUNAN YENİ MATEPAD 11.5S SATIŞA ÇIKTI

Gelişmiş teknik özellikleri ve inovatif teknolojileri ile dikkat çeken yeni MatePad 11.5S, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Özellikle ekranında kullanılan yansıma önleyici PaperMatte teknolojisi ile göz sağlığınızı koruyarak çarpıcı bir görüntü kalitesi sunuyor.

Kağıt Matlığında Bir Ekran Deneyimi Sunan Yeni MatePad 11.5S Satışa Çıktı

Huawei, ekran teknolojilerinde çığır açacak yeni MatePad 11.5S tabletini Türkiye’de siparişe açtı. Gelişmiş teknik özellikleri ve inovatif teknolojileri ile dikkat çeken bu yeni tablet, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Özellikle ekranında kullanılan yansıma önleyici PaperMatte teknolojisi ile göz sağlığınızı koruyarak çarpıcı bir görüntü kalitesi sunuyor.

 

Huawei MatePad 11.5S, modern kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Zarif ve güçlü bir cihaz arayanlar için ideal bir seçenek. Tabletin 11,5 inç ekranı, 2800 x 1840 çözünürlükle net ve canlı görüntüler sunar. 144 Hz yenileme hızı sayesinde akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor.

 

PaperMatte Ekran Özellikleri

MatePad 11.5S'in en dikkat çekici özelliği PaperMatte ekran teknolojisi. Bu teknoloji, ekrandaki ışık yansımalarını ve kırılmalarını azaltarak göz yorgunluğunu minimuma indiriyor ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunuyor. Uzun süreli okuma ve yazma işlemleri için ideal çözüm olan PaperMatte, nano ölçekli parlama önleme teknolojisi, ışık yansımasını ve dağılımını %99 oranında ortadan kaldırıyor. Ayrıca, çoklu manyetron nano optik katmanlar, ekran yansımasını %60 azaltarak ekranı daha net hale getiriyor.

 

Donanım ve Performans

Huawei MatePad 11.5S, güçlü donanımıyla da dikkat çekiyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile üstün performans ile geniş depolama kapasitesi sağlıyor. 8800 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunarken, hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede şarj oluyor. HarmonyOS 4.2 işletim sistemi ile akıcı ve sezgisel bir arayüz deneyimi sunuyor. Ayrıca, Huawei’nin çoklu ekran iş birliği özelliği ile diğer Huawei cihazları ile kolayca entegre edilebilir.

 

Kamera ve Ses Sistemi

MatePad 11.5S, 8 MP ön ve 13 MP arka kameraya sahip. Bu kameralar yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim imkanı sunuyor. Tabletin dört hoparlörlü ses sistemi ise zengin ve güçlü bir ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, Huawei NearLink M-Pencil desteği ile yaratıcı ve profesyonel çalışmalar için de kullanılabilir.

 

Huawei MatePad 11.5S, şık tasarımı, üstün performansı ve yenilikçi ekran teknolojisi ile öne çıkar. Kullanıcılar, bu tablet ile hem iş hem de eğlence ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilirler.

 

Uzay grisi rengi satışa çıkan tablet, 16.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuldu. Bu fiyata tabletin 6.998 TL değerindeki manyetik klavyesi ile 3. Nesil NearLink destekli M-Pencil’ı, 1.999 TL değerinde Uzatılmış Ekran Hasarı Garantisi de dahil. Ayrıca AMP115SPR kupon kodu kullanıldığında 600 TL daha ek indirim yapılıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR