SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 16 Ekim 2024 12:41

KABLO SEKTÖRÜNÜN İLK YEŞİL ETİKETLİ ÜRÜNÜ E PATH TANITILDI

EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, 9-11 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildi. Türk Prysmian Kablo, fuarda sürdürülebilir enerji çözümleriyle yerini alırken, kablo sektöründeki ilk yeşil etiketli ürünü E Path'in lansmanını gerçekleştirdi.

Kablo sektörünün ilk yeşil etiketli ürünü E Path tanıtıldı

EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, 9-11 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bu yıl “Çevre ve Elektrik” temasıyla düzenlenen etkinlik, Türkiye ve dünyadan enerji üretimi, teknolojileri ve sürdürülebilir çözümlerle ilgili çeşitli sektör temsilcilerini, akademisyenleri, yatırımcıları ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. Yaklaşık 145 yıllık deneyimi, dünya çapında 50'den fazla ülkede 30.000 çalışanı ve 108 fabrikası ile enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün küresel lideri olan Türk Prysmian Kablo da fuarda yer aldı.

E Path’in lansmanı fuarda yapıldı

1964 yılından bu yana Mudanya’da faaliyet Türk Prysmian Kablo, fuar katılımcılarını yeni ürünüyle buluşturdu. Yenilenebilir enerji sektörünü verimli ve çevre dostu kablolarla destekleyen Türk Prysmian Kablo, fuardaki standında, 66/2010 sayılı Avrupa Birliği eko etiket yönetmeliğine uyumlu ve kabul görmüş sürdürülebilirlik kriterlerine dayalı kablo sektöründeki ilk yeşil etiketli ürünü E Path'i de tanıttı. Türk Prysmian Kablo, E Path ile enerji verimliliği ve çevresel sorumluluğu bir araya getirerek sektörde sürdürülebilirlik açısından yeni standartlar belirlemeyi hedefliyor.

ABONE OL