SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 18 Eylül 2022 02:22

JBL'DEN TRUE WİRELESS KULAKLIKLAR

Ses teknolojisi markası JBL, True Wireless kulaklık kategorisinin büyüyen ismi olarak öne çıkıyor. Kullanıcıların beğenisine sunulan Wave 100TWS, Wave 300TWS, Tune 230NC TWS ve Live Pro+ modelleri ergonomik yapıları sayesinde kulağa kolaylıkla uyum sağlayarak kesintisiz bir ses deneyimi vadediyor.

JBL'den true wireless kulaklıklar

Wave 100TWS hem ergonomik yapısı hem de ses kalitesiyle öne çıkıyor. Red Dot tasarım ödüllü Wave 100TWS’nin siyah ve krem olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. 8 mm’lik sürücüleriyle güçlü bir ses deneyimi sunan kulaklık, kulaklıklarda 5 saat, şarj kutusunda ise 15 saat kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Ürün, aynı zamanda çift bağlantı özelliği sayesinde tek ya da çift kulaklık olarak kullanılabiliyor. Ses asistanı destekli Wave 100TWS ile kulaklık üzerinden ses ve arama kontrolü de yapabiliyor. 

JBL Wave 300 TWS, 12 mm sürücüsüyle müziği hissetmenizi de sağlıyor. 10 dakikalık hızlı şarjla 1 saat kullanım sağlayan model; kullanım sırasında 6 saat, şarj kutusunda 20 saat, toplamda ise kesintisiz 26 saat ses deneyimi sunuyor. 

Tune 225TWS’nin üst modeli Tune 230NC TWS 4 mikrofonla donatılmış kulaklık mükemmel ses netliği ve 40 saate kadar pil ömrü sunuyor. 10 dakikalık hızlı şarjla kulaklıklar 2 saat daha kullanmaya hazır hale geliyor. Tune 230NC TWS Aktif Gürültü Engelleme teknolojisiyle gürültülü ortamlarda görüşmenize veya müziğinize daha rahat odaklanmanıza yardımcı oluyor. 

Live Pro+ TWS kulaklık, JBL Signature Sound kalitesiyle kullanıcılarına benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Uyarlanabilir gürültü önleme özelliği ile müziğe kolayca odaklanma sağlayan Live Pro+ TWS kulaklık, akıllı ortam özelliğiyle çevredeki seslere yumuşak bir geçişi mümkün kılıyor.