Dolar $
32.68
%-0.15 -0.04
Euro €
35.07
%-0.01 -0
Sterlin £
41.31
%-0.55 -0.22
Çeyrek Altın
3979.19
%-0.8 -31.77
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | EKONOMİ Cumartesi 29 Haziran 2024 18:31

JAX JONES, JASON DERULO VE JOEL CORRY'DEN "TONİGHT (D.I.Y.A)"

Havalar bu yepyeni şarkı ile ısınıyor! GRAMMY® adayı, multi-platin DJ ve süper prodüktör Jax Jones, multi-BRIT adayı DJ/prodüktör Joel Corry ve global süperstar Jason Derulo ile bir araya gelerek bu yazın yeni marşı "Tonight (D.I.Y.A)"ı yayınladı.

Jax Jones, Jason Derulo ve Joel Corry'den

Jax Jones’un sözleriyle: “Bu parça, ayağımızı yerden kesen yaz gecelerine atfediyor. Yüksek enerji ve iyi hislerle dolu. Sesi açın, ritmi hissedin ve bu yaza damga vuracak şarkıyı birlikte yaşatalım!”


Jason Derulo’nun sözleriyle: “Jax ve Joel ile ‘Tonight (D.I.Y.A)’yı yapmak büyülü bir histi. Bu şarkı, eğlence, özgürlük ve anı yaşamakla ilgili, her geceyi bir kutlamaya dönüştürecek enerjide bir ritme sahip!”

Joel Corry’nin sözleriyle:  “2021’deki ‘OUT OUT’ hitimizden sonra Jax ile tekrar iş birliği yapmak harika. Jason ile de yıllar boyunca stüdyoda çok zaman geçirdik, bu yüzden nihayet birlikte bir şarkı yayınlamış olmaktan mutluluk duyuyorum. ‘Tonight (D.I.Y.A)’ üzerinde çalışmak oldukça eğlenceliydi ve umarım herkes bu şarkıyla partilemekten keyif alır.”

Kaçırmayın – “Tonight (D.I.Y.A)”yı çalma listelerinize ekleyerek ve yazınızı unutulmaz kılacak anlara şimdiden hazır olun.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR