Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Sigorta Perşembe 18 Ocak 2024 14:07

ITEA - TREAT TÜBİTAK TARAFINDAN ONAYLANDI

Anadolu Sigorta'nın katılımcısı ve proje ortağı olduğu ITEA - Treat Projesi, "TÜBİTAK-TEYDEB 1509-2023 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı" kapsamında TÜBİTAK tarafından onaylandı.

ITEA - Treat TÜBİTAK tarafından onaylandı

2023’te başlayan, LiveWell, E-Kalite ve ARD Grup ile birlikte gerçekleştirilen ITEA - Treat Projesi, Anadolu Sigorta’nın Avrupa Birliği ortaklı proje çalışmalarından, desteklenmeye hak kazanan ilk proje olarak öne çıkıyor. ITEA - Treat Projesi, yapay zeka önerileriyle bulaşıcı olmayan hastalıkları yönetme konusunda hasta öz etkililiğini arttırmayı ve yeni nesil giyilebilir teknolojiler ile yazılım tabanlı çözümler geliştirmeyi hedefliyor. Şirketin inovasyon ve liderlik anlayışının bir yansıması olan TREAT Projesi kapsamında Anadolu Sigorta ‘Sağlık Alanında Yapay Zeka Teknolojileri Geliştirilmesi’ iş paketinde uluslararası liderliği üstleniyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Korhan Kuyu, bugüne kadar Ar-Ge Merkezi’nde 13 akademik bildiriye, 13 akademik makaleye, 7 ödüle, tamamlanan 10 Ar-Ge projesine, ön onayı tamamlanmış 6 AB projesine, devam eden 1 TÜBİTAK projesine ve 3 üniversite-sanayi iş birliğine imza attıklarını belirtti. Kuyu “Katılımcısı ve proje ortağı olduğumuz ITEA - Treat Projesi, Ar-Ge Merkezi’mizde hayata geçirdiğimiz en yenilikçi çalışmalarımızdan biri olarak bizi gururlandırıyor. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Yerinde Ar-Ge Merkezi belgesi ile tescillediğimiz merkezimiz sayesinde, yenilikçi ürünler ve hizmetler sunarak sektörümüzü ileriye taşıyoruz. Projemizin ülkemize ve sigortacılık alanına getireceği yenilikler, bize heyecan ve gurur veriyor” dedi. 



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR