Dolar $
32.27
%-0.01 -0
Euro €
35.06
%-0.3 -0.1
Sterlin £
40.86
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4022.63
%-0.03 -1.38
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Perşembe 02 Mayıs 2024 13:39

İŞLETMELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN YENİ POS: BEKO X30 TR

Türkiye'nin çağ atlatan ödeme sistemleri teknolojilerini geliştiren Koç Topluluğu Şirketi Token Finansal Teknolojiler, işletmelerin ödeme alanındaki tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek yeni ürünü Beko X30 TR'yi piyasaya sundu. Beko POS cihazlarına özel geliştirdikleri yeni mobil uygulama Fito ile de kullanıcılar, servis süreci takibi ve avantajlı komisyon oranı ile banka uygulama başvurusu gibi birçok işlemi artık kolaylıkla mobilden yapabilecek.

İşletmelerin hayatını kolaylaştıran yeni pos: BEKO X30 TR

Türkiye’nin lider ödeme sistemi platform sağlayıcısı Token Finansal Teknolojiler, sahada aktif olarak kullanılan 800 binden fazla cihaz kullanıcısından topladığı geri bildirimler doğrultusunda yeni yazar kasa POS cihazı Beko X30 TR’yi tasarladı. Mayıs ayında piyasaya sunulan ürün, işletmeler için birçok avantaj sağlıyor. 

 

557 numaralı Vergi Usul Kanunu (VUK) tebliğine göre eski nesil yazar kasa POS cihazı kullananların, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar yeni nesil yazar kasa POS’a geçme zorunluluğu bulunuyor. Aynı tebliğ, yeni nesil yazar kasa POS cihazı kullananlara da yine 1 Temmuz 2024 tarihine kadar en az 1 banka uygulaması yükleme zorunluluğu getiriyor. Beko 300 TR yazar kasa POS ile sektör lideri olan Token, tebliğ doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarını tamamladı. Her ölçekten işletmenin en yeni teknolojiye ulaşması gerektiğine inanan Token, tebliğin ilk maddesine yönelik olarak yeni yazar kasa POS X30 TR’yi, ikinci maddesine yönelik olarak da avantajlı komisyon oranı fırsatıyla banka başvurusunun yapılmasını sağlayan Fito uygulamasını kullanıcıların beğenisine sundu.

 

İşletmelerin ihtiyacı olan her şey bir arada 

Beko X30 TR’nin yeni arayüzü, mevcut yazar kasa POS cihazları ile yapılamayan ya da zor yapılan işlemlerin kolaylıkla yapılabilmesini sağlıyor. Ürün ve kısımların cihaz üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde düzenlenmesine imkan veren Beko X30 TR’de ürünler; miktar, ağırlık, yükseklik gibi farklı birimler kolaylıkla tanımlanabiliyor. Cihaza eklenen yeni sepet adımı ile fiş iptali yapmadan ödeme öncesi hesap görüntülenebiliyor ve sepetteki ürünler güncellenebiliyor. Ayrıca tüm hesaba ya da ürün bazında indirim veya artırım uygulanabiliyor. Hızlı satış kısmına hesap makinesi fonksiyonu da eklenen Beko X30 TR, ürün adeti girilerek doğrudan hesap çıkarılmasını sağlıyor. Geniş ödeme seçeneğine sahip X30 TR’de, işletmeler ihtiyaçlarına göre ödeme yöntemlerini seçerek, en çok kullandıkları sırayla önceliklendirebiliyor. Bu sayede daha hızlı işlem olanağı sağlıyor. Ayrıca döviz ile nakit işlem de yapılabiliyor. Raporları yazdırmadan da cihaz ekranından görüntüleme imkanı sunan ürün, daha az fiş çıktısı ile israfı önlüyor. 

 

Beko X30 TR donanımı ile göz dolduruyor

Dünyanın en başarılı tasarımlarının ödüllendirildiği IF Design Award tarafından ödüle layık görülen Beko X30 TR, 5” geniş dokunmatik ekrana sahip. Temassız ödeme kolaylığı sağlayan cihazdan termal yazıcı ile hızlı fiş çıktısı alınabiliyor. WiFi bağlantısı ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirirken dahili SIM kartı sayesinde ücretsiz 4G internet bağlantı seçeneği de sunan ürün, uzun pil ömrüne sahip. Cihazda tek şarjla 550 işlem yapılabiliyor. 

Fito, kullanıcılarına avantajlı komisyon oranı fırsatı sunuyor

Token Finansal Teknolojiler tarafından Beko POS cihazı kullanıcıları için geliştirilen Fito isimli mobil uygulama da işletmelere büyük kolaylıklar sağlıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama üzerinden avantajlı komisyon oranı fırsatıyla banka başvurusu yapılabiliyor; cihaz için servis talebi oluşturabiliyor ve servis süreci takip edilebiliyor; cihaz kullanımı konusunda destek içeriklerine ulaşılabiliyor; tüm cihazlar tek bir yerden görüntülenebiliyor; duyurular takip edilebiliyor ve işletmelere özel kampanyalardan faydalanılabiliyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR