SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 11 Aralık 2022 02:53

IŞIKTA RENGİ DEĞİŞEN TELEFON

Vivo v25 5G, parlak arka yüzeyi, ışık altında farklı renk tonları sunabiliyor ve ışıltılı detaylar ortaya çıkarabiliyor.

Işıkta rengi değişen telefon

Vivo v25 5G’nin FHD+ çözünürlük sunabilen 6.44 inç Amoled ekranı, aynı zamanda 90Hz ekran tazeleme değeri ile akıcı deneyimleri mümkün kılıyor. Ekran, kaygan bir yapıda ve yumuşak dokunuşlarla hızlıca hareket edebiliyorsunuz. Tabii bu tip bir ekran, oyunlarda da hızlı hareket edebilmeniz için avantajlı.

6nm olarak üretilen ve 5G bağlantı teknolojisini de sunan çipset, pek çok popüler oyunu rahatlıkla oynamanızın da önünü açıyor.

Telefonda stereo hoparlör sistemi yok.

64+8+2MP

Bu dizilimde özellikle 64MP ana kamera dikkat çekiyor, ki bu kamerada OIS, yani optik görüntü sabitleme özelliği de var. Böylece hareketli video ve fotoğraf çekimlerinizde de net detaylar elde edebilirsiniz.

Wi-Fi 2.4/5GHz, Bluetooth 5.2 ve NFC gibi kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olan telefon, 4500mAh pille geliyor ve tek şarj ile bir günü geride bırakmanıza yardımcı oluyor. Ürün, aynı zamanda 44w hızlı şarj desteği sunuyor ve adaptörün kutuda geliyor olması da ayrıca bir avantaj sağlıyor.