Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | EKONOMİ Cumartesi 25 Mayıs 2024 16:25

İŞ YAZILIMI SEKTÖRÜNDE İLK LOGO YAZILIM'A EFFİE'DEN ALTIN ÖDÜL!

Türkiye'nin en büyük yerli iş yazılımı şirketi Logo Yazılım, günlük hayatın her alanında var olan çözümlerine dikkat çektiği reklam filmiyle B2B Pazarlama kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

İş yazılımı sektöründe ilk  Logo Yazılım'a Effie'den Altın Ödül!

Pazarlama ve reklam alanında dünyanın en itibarlı yarışmalarından Effie Awards 2024’te kazananlar açıklandı. Logo Yazılım, “Arkasında Logo Yazılım Var” kampanyasıyla B2B Pazarlama kategorisinde altın ödülün sahibi oldu. 

Logo Yazılım, “Arkasında Logo Yazılım Var” kampanyasıyla ürün ve hizmetlerinin günlük hayatın her alanında yer aldığını vurguluyor. TBWAIstanbul imzalı filmde telefondan kahveye, çikolatadan pizzaya, kıyafetten çamaşır makinesine, otomobilden fabrikaya ve hava yolu taşımacılığına kadar Logo Yazılım’ın hizmet verdiği sektörlerden örnekler sıralanıyor. 

“Sektör bilinirliğine de katkı sağladık”

İş yazılımı sektöründeki ilk Effie ödülünün sahibi olmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Logo Grup CMO’su Begüm Arş Türk, “Bu ödülle birlikte sektördeki öncü konumumuzu pazarlama alanında da pekiştirdik. Yazılımı anlaşılabilir kılmak için çıktığımız bu yolda; yazılımın aslında 1 ve 0’lardan ibaret olmadığını, hizmet sunduğumuz şirketler aracılığıyla hepimizin günlük hayatına dokunduğunu anlatmak istedik. Sadece Logo Yazılım için değil, sektörümüz için de geniş kitleler nezdinde bilinirliği artıran, akılda kalıcı bir iş ortaya çıktı. Pazarlama stratejilerimizin ve uygulama sonuçlarımızın başarısını taçlandıran bu ödülü almamızda emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

Effie Ödülleri, dünya çapında 55 ülkede, EACA’e (European Association of Communciation Agencies) üye Reklam Ajansları Dernekleri ve Reklamveren Dernekleri tarafından ortak olarak düzenleniyor. 2005 yılından bu yanda Türkiye’de de düzenlenen, ulusal ölçekte ve belli bir dönemde üretilen işleri değerlendiren yarışmanın sonuçları küresel bir endekse etki ediyor, lokalle sınırlı kalmıyor. Effie Effectiveness Index holdingler, markalar ve ajansların yıllık performansını küresel ölçekte sıralıyor.

ABONE OL