SON DAKİKA
Otomotiv Perşembe 12 Eylül 2024 02:05

İŞ DÜNYASININ ÖNDE GELENLERİ İÇİN TASARLANDI

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery'nin amiral gemisi sedan modeli ARRIZO 8, iş dünyasının başarılı liderleri için sunduğu üstün konfor özellikleri sayesinde yolculuk keyfini başka bir seviyeye çıkartıyor. 540 derecelik panoramik görüntüleme sistemi sayesinde kör noktaları ortadan kaldıran ARRIZO 8, şehrin hızlı temposunda ve dar sokaklarda manevra yapmayı kolaylaştırırken çok daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. On adet hava yastığı ile donatılan iç mekân, sadece teknolojik anlamda değil, güvenlik anlamında da ARRIZO 8'i iş dünyasının başarılı insanları için vazgeçilmez kılıyor.

İş Dünyasının Önde Gelenleri İçin Tasarlandı

İş dünyasında hız ve verimlilik oldukça kritik öneme sahip. Olağanüstü güvenlik özelliklerinin yanı sıra üst düzey konfor özelliklerini de gelişmiş teknolojisiyle harmanlayan ARRIZO 8, başarılı liderlerin gözdesi olmaya devam ediyor. İş dünyasının önde gelen isimleri kariyer hedeflerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşırken, ARRIZO 8’in mükemmel konfor özellikleri onlara eşlik ediyor. 

Chery ARRIZO 8, bir amiral gemisi sedan modelde olması gereken her şeyi fazlasıyla sunuyor. Trafik sıkışıklığının yoğun olduğu saatler sürücüler için oldukça stresli anlar oluşturabiliyor. ARRIZO 8’in 540 derecelik panoramik görüntüleme sistemi sürücülerin çevrelerini daha iyi fark etmelerini sağlarken sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkartıyor. Sürüş güvenliğini büyük ölçüde artıran 540 derecelik panoramik ekran, iş dünyasının önde gelen isimlerinin yolculuk esnasında çok daha konforlu şekilde seyahat etmesini sağlıyor.

Günümüzün rekabetçi iş ortamına ayak uydurabilen ARRIZO 8, günlük yaşamda yer alan ayrıntılara dikkat eden liderlerin güvenlik ihtiyaçlarına son teknoloji pasif güvenlik sistemleriyle cevap veriyor. 10 adet hava yastığı iç mekânda kapsamlı bir koruma sağlıyor. Ayrıca günlük yaşamda gerçekleşebilecek kaza senaryolarında hızla devreye girerek darbe kuvvetini şiddetli bir şekilde azaltarak yaralanma riskini en aza indiriyor. Gelişmiş pasif güvenlik sistemlerinin yanı sıra ARRIZO 8, 18 adet ADAS sistemi ile aktif güvenlikte de çığır açıyor. Stresli trafik koşullarında gerçekleşebilecek beklenmedik durumlarda bile sürücünün sakin kalmasını sağlıyor ve üst düzey güvenli bir sürüş hissi sunuyor.

Liderler için suyun akıcılığından ilham alan çağdaş tasarım!

ARRIZO 8, verimliliği ve son teknolojiyi üstün konfor hissiyle harmanlarken, iş dünyasının en önemli kriterlerinden biri olan görünüm ve tasarım konularında da segmentine çağ atlatıyor. “Su Parıltısı” tasarım konseptiyle segmentinin estetik algısına yön veren ARRIZO 8, suyun dinamik güzelliğini ve ışığın parıltılı akışını bir arada sunuyor. Zarif tasarım öğeleri ince detaylarda kendini belli ederken, ARRIZO 8’in genel tasarımı iş dünyasının çarpıcı atmosferine tam olması gerektiği gibi uyum sağlıyor. Böylece ARRIZO 8, sadece fonksiyonellikte değil, aynı zamanda tasarım anlamında da mükemmel olduğunu kanıtlıyor.

İç mekânda oldukça sakin ve konforlu bir atmosfer sunan ARRIZO 8, 50W kablosuz şarj ünitesi sayesinde önde gelen iş insanlarının dış dünyayla bağlantısının kopmamasını sağlıyor. Olağanüstü güvenlik donanımları ve gelişmiş akıllı teknolojileri sayesinde ARRIZO 8, iş dünyasının liderleri için sadece ideal bir araç haline gelmiyor, aynı zamanda onlar için mükemmel bir partner oluyor.