SON DAKİKA
GÜNCEL Pazar 06 Ekim 2024 09:27

İROBOT'TAN EKİM AYINA ÖZEL TEMİZLİK FIRSATLARI

Mevsim geçişiyle birlikte evlerde biriken tozlar ve kirler, sağlıklı bir yaşam alanı için düzenli temizliği zorunlu hale getiriyor. iRobot, akıllı ev teknolojileriyle Ekim ayına özel sunduğu kampanyalarla, sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları yaratmayı kolaylaştırıyor. J Serisi robot süpürgeler yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız 8 taksit avantajıyla kullanıcılarla buluşuyor. Gelişmiş yapay zeka ve akıllı navigasyon sistemleri ile donatılan yenilikçi robotlar, evin her köşesini etkili bir şekilde temizleyerek hem hijyen hem de konfor sunuyor.

iRobot'tan Ekim Ayına Özel Temizlik Fırsatları

Ekim ayında evde geçirilen zaman artarken, temizlik işleri daha zahmetli hale geliyor. Temizlikte hem performans hem de pratiklik arayanlar için iRobot Roomba j serisi, bütçe dostu ve etkili bir seçenek sunuyor. Güçlü temizlik özellikleri ve kullanıcı dostu teknolojilerle donatılmış bu robotlar, Ekim ayına özel yüzde 25’e varan indirim ve vade farksız 8 taksit fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Çift kauçuk fırça sistemi ve Dirt Detect™ teknolojisi, zeminlerdeki inatçı kirleri etkili bir şekilde temizlerken, Clean Base® Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu sayesinde robot kendi kendini temizleyebiliyor. Ayrıca, şarj sonrası kaldığı yerden devam etme özelliği kesintisiz bir temizlik deneyimi sunuyor.

Engelleri Tanıyan Üstün Teknoloji

iRobot Roomba j serisi, temizlik süreçlerini daha verimli ve pratik hale getirirken, farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli modeller sunuyor. Roomba® Combo j9+ modeli, tamamen yukarı kaldırılabilen paspası ve elle silme işlemini simüle eden çift fırçalama hareketiyle, en güçlü ve gelişmiş 2'si 1 arada robot süpürge ve paspas olarak öne çıkıyor. Haznesindeki kirleri otomatik olarak istasyonuna boşaltan bu model, paspaslama için gereken sıvıyı yeniden doldurarak temizlik süreçlerini tamamen otonom hale getiriyor. Ayrıca, evdeki kirlilik seviyesini takip eden akıllı yapısıyla her oda için en uygun temizlik planını öneriyor. Roomba® Combo j5+ modeli ise süpürme ve paspaslama işlevlerini tek bir hazne değişimiyle gerçekleştiriyor ve evcil hayvan dışkısı, terlik, çorap, kablo gibi 80'den fazla engeli algılayarak etrafından dolaşabiliyor. Kendi toz haznesini boşaltma özelliğiyle de tozla temas etmeyi ortadan kaldırıyor.

Tamamen Otonom Temizlik Deneyimi

Serinin bir diğer dikkat çeken modeli Roomba® j7, PrecisionVision Yön Bulma teknolojisi ile engelleri tanıyor ve gerektiğinde yön değiştirerek en etkili temizliği sağlıyor. Bu, evcil hayvan sahipleri için büyük bir kolaylık sağlıyor. Roomba® Combo j7+ modeli ise, tamamen yukarı kaldırılabilen paspası ve toz haznesini otomatik boşaltma özelliğiyle, kullanıcıların temizlik sürecini tamamen otomatik hale getiriyor. iRobot  Roomba j serisi, gelişmiş teknolojisi ve çeşitli modelleri ile her evin temizlik ihtiyaçlarına yanıt verirken, Ekim ayına özel indirim ve taksit avantajlarıyla akıllı temizlik çözümlerini ulaşılabilir kılıyor.