SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Çarşamba 04 Eylül 2024 02:50

IQ ALÜMİNYUM, KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DESTEĞE HAZIR

Deprem riskini dikkate alarak sorumluluk üstlenen IQ Alüminyum Sistemleri, tüketicilere fiyat avantajı ve mimari danışmanlık hizmeti sunacağı bir kampanya başlattı. Özellikle kentsel dönüşüm projelerine avantaj sunulacak kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

IQ Alüminyum, Kentsel Dönüşümde Desteğe Hazır

Deprem riski karşısında hazır olunması gerekliliği yönündeki söylemler, gerek bürokrasi gerekse akademisyenler tarafından her platformda dile getirilirken, IQ Alüminyum Sistemleri de bu alanda önemli bir kampanyaya imza attı. IQ Alüminyum Sistemleri, yürüteceği kampanya kapsamında özellikle riskli yapıların güçlendirilmesi çalışmalarında sorumluluk alarak tüketicilere destek verecek.

Deprem karşısında başta riskli binaların yarattığı tehlikenin farkında olan IQ Alüminyum Sistemleri’nin 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanyasında kentsel dönüşüm projelerine destek verilmesi hedefleniyor. IQ Alüminyum Sistemleri bu kampanya ile alüminyum sektöründeki bilgi birikimini, kaliteli ve nitelikli alüminyum kapı ve pencere ürünlerini tüketiciyle buluşturacak.

Konut sahiplerine fiyat avantajı ve mimari danışmanlık hizmeti sunulacak

IQ Alüminyum Sistemleri’nin riskli yapıların dönüşümü konusunda yürüteceği kampanyada, tüketicilerin vereceği siparişlerde avantajlı fiyatlar uygulanacak. Diğer yandan yine tüketicilerin talepleri doğrultusunda alüminyum kapı ve pencere projelerinde de IQ Alüminyum Sistemlerinin mimari ve estetik yaklaşımını ortaya koyan danışmanlık hizmeti verilecek. Böylece tüketiciler ferah, nitelikli ve güvenli yaşam alanlarına kavuşabilecek.