Dolar $
32.22
%-0.21 -0.06
Euro €
35.13
%0.46 0.16
Sterlin £
40.97
%0.54 0.22
Çeyrek Altın
4044.89
%1.54 60.62
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Pazar 05 Mayıs 2024 21:13

İNZOI'NİN YOL HARİTASI VİDEOSU, YEPYENİ ÖZELLİKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

KRAFTON, Inc. yakında çıkacak yaşam simülasyonu inZOI'nin 2024 yol haritasını açıkladı. Yayınlanan yeni videoda inZOI Yapımcı ve Yönetmeni Hyungjun "Kjun" Kim, oyunun gelişim yönünü, temel özelliklerini ve oyun geliştirme süreçlerini anlatıyor.

inZOI'nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor

inZOI, tüm kontrolün oyuncuda olduğu, oyuncuların kendi benzersiz hikâyelerini ve deneyimlerini yaşamak için oyun evreninin herhangi bir yönünü diledikleri gibi değiştirmelerine olanak tanıyan bir yaşam simülasyonu.

 

Hâlen geliştirilmekte olan ve ilk kez gözler önüne serilen özellikler arasında şunlar yer alıyor: 

  • Oyunun ana karakteri "Zoi"nin binebileceği veya sürebileceği Arabalar.
  • Oyuncuların günlük hayatın tadını birlikte çıkarmalarını sağlayan Grup Etkinlikleri.
  • Geçmiş eylemlerin gelecekte olacakları etkilemesini sağlayan İtibar (Karma) sistemi.
  • Kentteki reklam panolarını, hava durumunu ve temizliği kontrol etmeye yarayan Şehir Düzenleme (City Edit).
  • Belirli senaryoları oluşturup yeniden tasarlayabileceğiniz bir Stüdyo (Studio).
  • Yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri için Fotoğraf Modu (Photo Mode).

inZOI'nin geliştirme odağı büyük ölçüde "kullanıcılarla iletişim"e dayanmakta. Dolayısıyla KRAFTON, erken erişim sürümünden önce kullanıcıların geri bildirimlerini oyun geliştirme süreçlerine aktif olarak dâhil etmeyi planlıyor.

 

KRAFTON, oyuncuların kendi modlarını kolaylıkla oluşturması ve yaratıcılıklarını diledikleri gibi ifade edebilmesi için eklentiler (plugins) üzerinde çalıştığını da açıkladı. İlhamı körükleyen bir araç olmayı hedefleyen inZOI, kullanıcılara oyun içi Kanvas (Canvas) aracılığıyla tasarımlarını paylaşıp bunlar üzerine tartışabilme fırsatı veriyor.

 

inZOI Yapımcı ve Yönetmeni Hyungjun "Kjun" Kim, "Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk fragmandan bu yana, dünyanın dört bir yanından hayranların inZOI'ye olan yoğun ilgisini hissettik" dedi ve sözlerini, "Lütfen Discord ve sosyal medya kanallarımız aracılığıyla samimi ve çok yönlü geri bildirimlerinizi bizlerle paylaşmaya devam edin," şeklinde noktaladı.

 

Topluluk yöneticisi tarafından sunulacak ve oyunun yapımcısının Discord üzerinden gelen hayran sorularını yanıtlanacağı yol haritası videosunun ikinci bölümü mayıs ayında yayınlanacak. Şubatta resmî Discord kanalı açılan ve yakın geçmişte resmî internet sitesi ile YouTube kanalına kavuşan inZOI, dünyanın her yerinden oyunun çıkmasını dört gözle bekleyen oyunseverlerle aktif bir şekilde iletişim kurmaya devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR