Dolar $
33.96
%0.16 0.05
Euro €
37.85
%-0.02 -0
Sterlin £
44.64
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4470.68
%0.23 9.98
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 23 Ağustos 2024 02:58

INWEST GROUP İVMESİNİ ARTIRDI

"Güvenli yatırım, kazançlı gelecek" sloganı ile yatırımcılarına güvenli gayrimenkul yatırımları sunan Inwest Group, büyümeye devam ediyor. Şirketin İzmir ve Ankara şubelerinin önümüzdeki aylarda açılması beklenirken, 2024 yılının sonunda Inwest Group bünyesinde 60 Gayrimenkul Yatırım Danışmanı görev alacak.

Inwest Group ivmesini artırdı

Gayrimenkul Yatırım Sektöründe emin adımlarla ilerleyen Inwest Group, hem ulusal hem de uluslararası hedef pazara odaklanarak büyüme yolculuğuna bütün hızıyla devam ediyor.

Inwest Group, Eskişehir projesiyle yatırımcılarına doğa ile iç içe bir yaşam sunarken, kazançlı ve huzurlu bir geleceğin anahtarını şehrin yanı başında benzersiz doğa deneyimiyle taçlandırıyor. Kişiye özel ödeme planları ile yatırımcılarının ekonomik koşullardan olumsuz etkilenmemesini sağlayan Inwest Group, danışanlarını Çanakkale projesiyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Assos’un yanı başında tarımın ve doğanın merkezinde bulunan bu gayrimenkul yatırım projesi, yatırımcılara kazançlı ve sürdürülebilir bir yatırım fırsatı sunuyor.

“HİZMET AĞIMIZI GENİŞLETİYORUZ”

Inwest Group Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Çetin, şirketin büyüme stratejisi hakkında yaptığı açıklamasında, "Yatırımcılarımıza en güvenli ve en kazançlı yatırımı sunmak üzere yola çıktık. Her geçen gün daha da büyüyoruz. Başta İzmir ve Ankara olmak üzere diğer illerimizde de yeni şubelerimizi açarak gayrimenkul yatırım hizmet ağımızı genişletiyoruz” dedi.

Inwest Group Genel Müdürü Güven Açık ise, İzmir ve Ankara şubelerinin açılmasıyla birlikte yatırımcı hedef kitlesini yaygınlaştıracaklarını vurgulayarak Inwest Group’un yeni stratejik planları hakkında şunları söyledi:

"2024 yılı sonuna kadar 60 kişilik profesyonel yatırım danışmanı kadromuz ile, yatırımcılarımızın en yüksek getiri sağlayabilecekleri gayrimenkul yatırımlarını yapmasını arzuluyoruz. Eskişehir ve Çanakkale'deki projelerimizle yatırımcılarımıza doğa içerisinde modern yaşam alanları ve yüksek geri dönüşümlü yatırımlar vaat ediyoruz. Devam eden dönemde İzmir ve Ankara'da açacağımız yeni şubelerimiz, büyüme ivmemiz daha da hızlanacak.”

Güvenli yatırımın adresi olma vizyonuyla ilerleyen Inwest Group, büyüme stratejisiyle sektördeki altyapısını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.