Dolar $
32.56
%0.02 0
Euro €
35.22
%0.2 0.07
Sterlin £
41.57
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4025.04
%-0.22 -8.96
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Mobilya - Dekorasyon Çarşamba 03 Temmuz 2024 16:09

INTRA LİGHTİNG'DEN SOFİSTİKE ESTETİK: LYSABEL

Farklı fonksiyonlardaki mekanlar için küresel ölçekte yenilikçi, kullanıcı odaklı ve enerji verimli aydınlatma çözümleri tedarik eden Slovenya merkezli aydınlatma firması Intra lighting'in armatür serisi Lysabel, ister dikey, yatay veya eğimli olsun, isterse tekil ya da farklı yaratıcı kompozisyonlarda gruplanmış olsun, iç mekanlara her zaman sofistike bir dokunuş getiriyor.

Intra lighting'den Sofistike Estetik: LYSABEL

Slovenya, Hırvatistan ve Sırbistan’daki üretim tesisleri ve dünyanın 7 farklı ülkesindeki ofisleriyle aydınlatma alanında uluslararası pazardaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren Intra lighting, Lorenzo Truant tarafından tasarlanan minimalist armatür serisi Lysabel ile iç mekanlara sofistike bir dokunuş kazandırıyor. 

 

Homojen bir şekilde aydınlatılmış gölgesiz, 25 mm çapında ince bir tüpten ibaret olan Lysabel ister dikey, yatay veya eğimli olsun; isterse tekil ya da yaratıcı kompozisyonlarda gruplanmış olsun 360 derece yaydığı ışık ile hem estetik hem de fonksiyonel bir çözüm sunuyor. 

%100 geri dönüştürülebilir alüminyum ve akrilik cam malzemeyle üretilmiş olan Lysabel’in farklı boyut alternatifleri bulunuyor ve böylece projelerdeki ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.  

 

Kırılganlığı çağrıştıran ince görünümüne rağmen, şaşırtıcı derecede esnek ve kullanışlı ürünlerden oluşan koleksiyon, kaplamalı yüzeylerle bütünleşerek farklı tasarım tercihlerine uyum sağlayabiliyor. 

 

Lysabel ile geniş hacimler için birden fazla armatürü çeşitli şekillerde düzenleyerek hayal gücünüzü serbest bırakabilir veya dar mekanlarda tek bir armatür kullanarak mükemmel etkiyi yakalayabilirsiniz. Yüksek tavanlı mekanlarda lineer formuyla tasarımı tamamlayan ferah bir his bırakan Lysabel, gerektiğinde estetik bir askı halkası yardımıyla yatay veya eğimli olarak da uygulanabiliyor. Değişik kombinasyonlarla bir araya getirilen tüplerin eğimlerini zaman içerisinde dilediğinizce değiştirebilir her seferinde farklı görünümde yeni bir armatüre sahip olabilirsiniz.  

 

Tasarımcı Lorenzo Truant, Lysabel’in ilham kaynağını dile getirirken “Lysabel, varsayımsal olarak sonsuz, ışığını 360° yayan düz bir çizgi olarak doğdu. Tasarımın çıkış noktası herkesin çok iyi bildiği bilim kurgu filmlerindeki ışın kılıcı savaşlarının epik görüntüleriydi”diyor ve ekliyor: “Koleksiyon, ışığın karanlığı yarması gibi, karanlık bir alanı aydınlatmak için kullanılacak bir silah gibi, aydınlık ve karanlık gibi karşıt varlıklar arasındaki bir savaş gibi düşünülmesi ile büyüdü.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR