SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 08 Ocak 2026 02:34

INTERMODAL YATIRIMLARLA FİLO 900 ARACA ULAŞTI

Intermodal taşımacılık yatırımlarıyla dikkat çeken Mutlular Transport, filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Intermodal yatırımlarla filo 900 araca ulaştı

Planlı büyüme stratejisi doğrultusunda gerçekleştirilen yeni teslimatlarla şirketin filosundaki araç sayısı 900’e ulaştı. Aynı zamanda 2026 yılı için 250 adetlik yeni treyler alımına yönelik sözleşmeye de imza atıldı.

Bu kapsamda, intermodal taşımacılık için özel olarak geliştirilen 373 adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride aracın teslimatı ve yeni yatırımın imza töreni, Çırağan Palas Kempinski Oteli’nde düzenlendi. Törene Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Mutlular Transport Yönetim Kurulu Üyesi Mutluhan Akan ve Tırsan Treyler Satış İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Mutlular Transport’un filolarında 900 Tırsan araca ulaştığını ve ilave 250 araçlık yatırım yaptığını belirterek, Tırsan’ın test altyapısının araçların uzun ömürlü ve yüksek performanslı olmasını sağladığını vurguladı.

Mutlular Transport Yönetim Kurulu Üyesi Mutluhan Akan ise şirketin intermodal taşımacılık odaklı sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda filolarına 373 tenteli perdeli araç eklediklerini ve toplam Tırsan araç sayısının önümüzdeki yıl 1.000’i aşacağını söyledi. Akan, yatırımların güvenle kullanıldığını ve müşteri memnuniyeti odaklı taşımacılık faaliyetlerinin Asya, Avrupa ve üçüncü ülkelere devam edeceğini ifade etti.

ABONE OL
160x600 sol
160x600 sağ