Dolar $
32.93
%0.07 0.02
Euro €
35.81
%-0.07 -0.02
Sterlin £
42.6
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
4170.96
%0.36 14.65
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | İŞ DÜNYASI Salı 23 Temmuz 2024 09:00

İNFO YATIRIM: SPK DCT TRADİNG'İN PAY BAŞINA 14,00 TL İLE HALKA ARZINI ONAYLADI

İnfo Yatırım, DCT Trading'in 37.500.000 adet payının pay başına 14,00 TL fiyattan halka arzına SPK tarafından onay verildiğini açıkladı.

İnfo Yatırım: SPK DCT Trading'in pay başına 14,00 TL ile halka arzını onayladı

İnfo Yatırım, DCT Trading’in 37.500.000 adet payının pay başına 14,00 TL fiyattan halka arzına SPK tarafından onay verildiğini duyurdu.

A1CAP – 1,5 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
ATAKP – Şirketin Kaplamalı Ürünler Üretim Binası ve Soğan Deposu inşası için çalışmalara başlanarak yatırım ve teşvik belgesi kapsamında 5 milyon euro tutarında kredi kullanım sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
AYES – Hatice Taşçı tarafından 97.356 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
AYES – Yusuf Taşçı tarafından 146.034 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
BJKAS – Cafer Memduhoğlu tarafından 28.000.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
BEYAZ – Şirketin Karbon Nötr Sertifikası’nın yenilendiği açıklandı.
BARMA – Konya Ereğli Kağıt Fabrikası yatırımı kapsamında makina ve ekipman alımlarına ilişkin sözleşme imzalanması sonrasında, makine  kurulum ve montaj çalışmalarına başlandığı açıklandı.
DAGI – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 80 milyon TL’den 150 milyon TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.
EFORC – Aracı kurumu ile fiyat istikrarı sürecinin sona erdiği, fiyat istikrarına ilişkin işlem gerçekleşmediği açıklandı.
EREGL – Şirketin bağlı ortaklığı Ermaden’in uhdesinde bulunan ve Sivas’ta yer alan maden sahasında altın madenine rastlandığı açıklandı.
INTEM – Rekabet Kurulu tarafından soruşturma açıldığı belirtildi.
ISGYO – 8 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
ISCTR – Banka tarafından bağlı ortaklık ve iştiraklerinin yeni kurulacak bir holding çatısı altında toplanacağının açıklanması sonrasında iştirak paylarının iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK’ya başvuru yapılması sonrasında, kısmi bölünme işleminin yasal süresi içinde 31 Ağustos 2024 tarihine kadar sonuçlanamayacağı açıklanırken, yeni bir başvurunun değerlendirileceği belirtildi.
KAYSE – Şirket ile yurt içinde müşterisi arasında 1,3 milyar TL tutarında anlaşma yapıldığı açıklandı.
KAYSE – Medyada yer alan zarar haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
KFEIN – Şirketin yüzde 51 bağlı ortaklığı Karmasis’in sermayesinin 5 milyon TL’den 150 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
MARKA – Medyada yer alan haber hakkında kurumlara gerekli şikayetlerin yapılacağı açıklandı.
MEKAG – Şirketin bağlı ortaklığı Meka İthalat ile yurt dışındaki yerleşik bir şirket arasında bugün Distribütörlük sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
OTTO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 35 milyon TL’den 1,4 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
OTTO – Yönetim Kurulu toplantısında 2025 yılında şirketin iştirak ve bağlı ortaklıkları için belirlenen ihtiyaçlara göre ayrı ayrı değerlendirilip sermaye artışlarının yapılmasına karar verildiği açıklandı.
QNBFL – 6 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
PNLSN – Şirketin 60,8 milyon TL tutarında sipariş sözleşmesi imzaladığı açıklandı.
PEHOL – Salih Yüksel tarafından 856.968 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
RALYH – Şirket bağlı ortaklığı Ral Yapı Mühendislik’in yüzde 51 ortağı MÇ Müteaahhitlik ile üçüncü taraf olan Mustafa Ekşi İnşaat’tan oluşan iş ortaklığının Bakanlık tarafından düzenlenen Hatay 773 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ne en düşük teklifi verdiği açıklandı.
RALYH – 500 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
SOKE – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 438 milyon TL’den 2 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.
SEKFK – Kırcı Elektroteknik grubu firmaları hakkında devam eden mahkeme kapsamında, duruşmanın 19 Kasım’a ertelendiği açıklandı.
SEGYO – Şirketin Kazakistan’da bulunan arsasının bir bölümünün kullanım vasfının şehir planlaması çerçevesinde değiştirilmesi nedeniyle, önceki kullanım vasfının tekrar tesis edilmesine hukuki sürecin başladığı açıklandı.
SKYMD – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
TSPOR – Futbolcu Joaquin Fernandez Moreno’nun sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.
TUKAS – JCR Avrasya tarafından şirketin kredi notunun teyit edildiği açıklandı.
USAK – Medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
UZERB – Şirketin yüzde 100 bağlı ortaklığı Innosa Yazılım ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında 2024 yılını kapsayan 27,5 milyon TL bedelli Yazılım Geliştirme, Yazılım Destek, Veritabanı Bakım ve Veritabanı Yönetim Hizmeti Alımı Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
VAKBN – 91 gün vadeli 140 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
YKBNK – Yurt dışında 200 milyon euroya kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR